Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ


Κάθε νέα δημοτική αρχή μετά την εκλογή της, έχει στη διάθεσή της τρεις μήνες να εργαστεί προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα σε ότι αφορά στα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία που παραλαμβάνει.
Την 1η Σεπτεμβρίου, όταν η νέα δημοτική αρχή ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά της, είχε  θεσμική και νομική υποχρέωση να καταθέσει δημόσια στους πολίτες των Αχαρνών όλα τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία της πόλης που παραλαμβάνει, ώστε κατ’ αυτό τον τρόπο να έχει και τη δυνατότητα να δείξει το έργο που η ίδια θα πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της θητείας της, για να μπορούν και οι πολίτες να έχουν εικόνα για το έργο της.

Δυστυχώς η νέα δημοτική αρχή, συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο να έχει στο σκοτάδι  τους πολίτες των Αχαρνών σε ότι αφορά στην ενημέρωσή τους για τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία που είναι άλλωστε και η αιτία που η πόλη των Αχαρνών βαδίζει στο χάος και στην καταστροφή.

Την στιγμή που οι παθογένειες στην πόλη μας κάθε τετραετία ενισχύονται όλο και περισσότερο και δείχνουν να είναι πολύ καλύτερα οργανωμένες στην εκλογική αναμέτρηση για να επιτύχουν το σκοπό τους,  αποδεικνύεται ότι μετά τις εκλογές συνεχίζουν ακάθεκτες το έργο τους κατασπαταλώντας τα δημοτικά  ταμεία και τη δημοτική περιουσία, θρέφοντας την εγκληματικότητα και το εμπόριο ναρκωτικών.

Για να μπορέσει να ανατραπεί το παραπάνω απαιτείται ένα οργανωμένο σχέδιο, στο οποίο οι πολίτες θα είναι πρωταγωνιστές και όχι παθητικοί θεατές. Οι 35.000 και πλέον των ψηφοφόρων  που δεν ψηφίζουν  δίνουν τη δυνατότητα στις παθογένειες να ελέγχουν 4.000 και πλέον ψήφους που κάνουν την ανατροπή σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και είναι τελικά αυτοί που επιλέγουν την δημοτική αρχή της αρεσκείας τους.

Το τελευταίο διάστημα μέσα από συναντήσεις και συγκεντρώσεις που πραγματοποιώ σε κάθε γειτονιά με τους πολίτες αποφασίσαμε να οργανώσουμε έναν  κοινωνικό φορέα  που θα έχει τη δυνατότητα να αξιώνει από τη δημοτική αρχή την πλήρη ενημέρωση για κάθε κίνηση που αφορά και έχει αποδέκτες τους πολίτες των Αχαρνών όπως ορίζει ο νόμος και είναι τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία της πόλης αλλά και οι ενέργειες που πραγματοποιούνται για την ασφάλεια των πολιτών ώστε ο πολίτης να γνωρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της εκάστοτε δημοτικής αρχής τα όσα αφορούν στο μέλλον  της πόλης μας.

Μία τέτοια αξιόλογη προσπάθεια αξίζει και πρέπει οι πολίτες των Αχαρνών να την τιμήσουν με τη συμμετοχή τους ως ενεργά μέλη αφού τους δίνεται  η δυνατότητα να γνωρίζουν όλα όσα αφορούν στο Δήμο Αχαρνών και να έχουν ορθότερη  κρίση για να γίνουν οι παθογένειες παρελθόν για το δήμο μας.
Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας