Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΣΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «Η ΑΥΛΙΖΑ» ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» ΑΧΑΡΝΩΝ

Στον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Η Αυλίζα» βρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της περιοχής Παναγιώτη Κοσμίδη και Βλαδίμηρο Μακρίδη, παρουσία πλήθους κόσμου της περιοχής.








Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν τα χρόνια προβλήματα της περιοχής για τα οποία οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεσμεύτηκαν να δώσουν άμεσες λύσεις ενώ παράλληλα ο επικεφαλής της «Νέας Δύναμης» κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης δεσμεύτηκε για την πλήρη εξάλειψη της εγκληματικότητας, του εμπορίου των ναρκωτικών και την απομάκρυνση των τοξικομανών από την πόλη μας για να ξαναγίνουν οι γειτονιές της πόλης μας ασφαλείς και ανθρώπινες.







Ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών μετά το πέρας της συγκέντρωσης δήλωσε: «Εδώ και τέσσερα χρόνια τα καταξιωμένα στελέχη μας και οι Τομεάρχες έχουν εργαστεί σκληρά και έχουν καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που εγγυάται ότι από το ίδιο βράδυ που θα είμαστε δημοτική αρχή, η πόλη των Αχαρνών αλλάζει σελίδα.
Το πιο σημαντικό τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για τα στελέχη της παράταξής μας είναι ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν στο πρόσωπό μας την εντιμότητα και την ειλικρίνεια με τις οποίες πορευόμαστε με στελέχη άφθαρτα, τα οποία σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο και άμεσα υλοποιήσιμο πρόγραμμά μας φέρνουν την ελπίδα την οποία εδώ και χρόνια οι πολίτες των Αχαρνών επιζητούσαν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας