Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Του Μιχάλη Τσορπατσίδη, υποψήφιου με τη δημοτική παράταξη "Νέα Δύναμη" Αχαρνών με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη. Οι Αχαρνές, ο τόπος στον οποίο μεγάλωσα , είναι μία πόλη που έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές, οι οποίοι μας έκαναν υπερήφανους και βοήθησαν να ακουστεί το όνομα της πόλης μας σε όλο τον κόσμο.







Στο πέρασμα των χρόνων και φτάνοντας στο σήμερα, είναι αναμφισβήτητο ότι πολλά νέα παιδιά της πόλης μας, ασχολούνται με τον αθλητισμό κάνοντάς μας υπερήφανους, θέτοντας κάθε φορά υψηλότερους στόχους.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τους πολλούς και σημαντικούς αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής μας, στους οποίους γαλουχούνται οι αυριανοί πρωταθλητές, δημιουργούν την ανάγκη ύπαρξης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που θα υποστηρίζει και θα προωθεί τους αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής μας, με σκοπό να δώσει κίνητρα και σε άλλους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Με δεδομένη την αγάπη μου για τον αθλητισμό, όντας και εγώ ο ίδιος αθλητής από πολύ μικρή ηλικία γνωρίζω από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τις δυσκολίες με τις οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής μας και πιστεύω ότι ο δήμος πρέπει να είναι αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια και να τους στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.







Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από μικρή ηλικία μέσω του νεοσύστατου το 2006 από την κεντρική εξουσία οργάνου που εκπροσωπούσε την Νεολαία του δήμου μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, χρήζοντάς με Πρόεδρο της Νεολαίας του δήμου Αχαρνών.

Το 2012 ως Πρόεδρος του Αχαρναϊκού, κατάφερα να ανεβάσω μετά από 30 χρόνια την ομάδα του Αχαρναϊκού στην β’ εθνική.
Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του Παναγιώτη Γρηγοριάδη και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Δύναμη», γνωρίζοντας τους πολύχρονους αγώνες που έχει δώσει στην πόλη μας, το ήθος, την ικανότητα και την αποφασιστικότητά του να αλλάξει εξ ολοκλήρου την εικόνα της πόλης μας.

Έχοντας μελετήσει το πρόγραμμα και βλέποντας τα καταξιωμένα στελέχη που απαρτίζουν την παράταξή, θα προσπαθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις να επιτύχουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη όλα όσα οραματιζόμαστε για την πόλη μας.

Μιχάλης Τσορπατσίδης
Τομεάρχης Υποστήριξης
Αθλητικών Συλλόγων δήμου Αχαρνών
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτική Παράταξη «Νέα Δύναμη» Αχαρνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας