Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Του Δημήτρη Θεοδωρίδη, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τη δημοτική παράταξη "Νέα Δύναμη" Αχαρνών του Παναγιώτη Γρηγοριάδη- Ένας από τους πολυπληθέστερους δήμους της Αττικής, όπως οι Αχαρνές, που παράλληλα αποτελεί και έναν από τους μεγαλύτερους







γεωγραφικά δήμους της χώρας είναι απαραίτητο να διαθέτει ένα κατάλληλο συγκοινωνιακό δίκτυο και ένα σχέδιο το οποίο θα προσαρμόζεται στις ανάγκες των πολιτών και θα τους εξυπηρετεί από την μία άκρη της πόλης μέχρι την άλλη και θα την ενώνει με εξορθολογισμένα δρομολόγια με γειτονικούς δήμους.






Ως Τομεάρχης Συγκοινωνιών και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι όλες τις αδυναμίες του συγκοινωνιακού δικτύου των Αχαρνών, έχουμε καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο το οποίο εγγυάται την άμεση και αποτελεσματική αναβάθμιση των συγκοινωνιακών υπηρεσιών προς τους δημότες της πόλης μας.
Παράλληλα ο σχεδιασμός που έχουμε πραγματοποιήσει περιλαμβάνει την δημοτική συγκοινωνία η οποία μπορεί να εξυπηρετεί τους πολίτες με δωρεάν μετακινήσεις προς το κέντρο των Αχαρνών και τις δημόσιες υπηρεσίες που βρίσκονται μακριά από το κέντρο των Αχαρνών αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ.
Ταυτόχρονα επιβάλλεται η μελέτη και ο επανασχεδιασμός των δρομολογίων ώστε να εξυπηρετούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να παρέχουν τη βέλτιστη εξυπηρέτηση σε κατοίκους ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών του δήμου μας.
Στα σχέδιά μας είναι να έρθει το μετρό στην πόλη μας, πράγμα καθόλου ανέφικτο αν αναλογιστεί κανείς ότι είμαστε ένας δήμος με σχεδόν 200.000 κατοίκους και θα δώσει το προνόμιο στην πόλη μας όπως και σε άλλες πόλεις της Αττικής για ευκολότερη και γρηγορότερη μετακίνηση.
Αναφορικά με τον σταθμό του προαστιακού στο ΣΚΑ, προχωράμε στην επανεξέταση των δρομολογίων και των δικαιωμάτων μας ως προς την παραχώρηση μεγάλων εκτάσεων του δήμου μας ώστε να έχουμε ανταποδοτικά οφέλη από τη χρήση τους αλλά και σωστή εξυπηρέτηση των πολιτών.
Με βάση όλα τα παραπάνω και με δεδομένη την επιτυχία στις ερχόμενες εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Νέα Δύναμη», θεωρώ πως μπορούμε να εγγυηθούμε και να επιτύχουμε για το δήμο μας το καλύτερο αποτέλεσμα που θα αλλάξει την καθημερινότητα των πολιτών του.
Θεοδωρίδης Δημήτρης
Τομεάρχης Συγκοινωνιών
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτική Παράταξη «Νέα Δύναμη» Αχαρνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας