Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ «ΦΡΕΝΟ» ΣΤΗ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι αποτελεί μεγάλη απόδειξη ότι ένας ηγέτης μπορεί να αλλάξει την τύχη 60 και πλέον εκ. ανθρώπων, όταν όντας πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην εξουσία, έβαλε «φρένο» στις αρρωστημένες και καταστρεπτικές ορέξεις










της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που στόχο έχουν να γκρεμίσουν τον κοινωνικό και επιχειρηματικό ιστό των στοχοποιημένων κρατών- μελών, και να τα «υποδουλώσουν» βυθίζοντάς τα σε ένα πλήρως εξαρτημένο καθεστώς, όπως ακριβώς συνέβη στην περίπτωση της χώρας μας, κατακερματίζοντας την κοινωνική συνοχή και την επιχειρηματικότητα της, στερώντας κάθε ελπίδα βιωσιμότητας.

Στο παράδειγμα της Ιταλίας, βρίσκει απόκριση και η γνωστή ρήση του Σωκράτη πως όταν η κοινωνία δεν αναγνωρίζει τους ηγέτες και δεν τιμά τους ήρωες τείνει να διοικείται κατά κανόνα από ανίκανους, ανέντιμους και καταστρεπτικούς, που γεννούν το χάος και θερίζουν την καταστροφή.

Στην δική μας περίπτωση, στην πόλη των Αχαρνών, είναι επιτακτική ανάγκη, να βρεθεί ο κατάλληλος ηγέτης που θα βάλει «φρένο» στην χαοτική και καταστρεπτική τροχιά στην οποία έχει μπει ο δήμος, θα ενθαρρύνει τους πολίτες με τις πράξεις και τα έργα του, την συνέπεια και την εντιμότητά του, θα θέσει τις κατάλληλες βάσεις για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του τόπου μας και θα εξασφαλίσει για τους πολίτες ποιότητα ζωής και ασφάλεια.




Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχιστεί η χαοτική πορεία στην οποία εδώ και δεκαετίες βρίσκεται ο δήμος μας, με την διεκδίκηση της εξουσίας που καθορίζει την τύχη της πόλης να επαναλαμβάνεται με τους ίδιους πρωταγωνιστές, που εκλέγουν αποτυχημένες δημοτικές αρχές, παρασύροντας τους πολίτες σε λάθος επιλογές.

Περίτρανη απόδειξη όλων των παραπάνω, αποτελεί και το ότι η σημερινή δημοτική αρχή εκλέχθηκε από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που πολέμησαν δυναμικά την προηγούμενη δημοτική αρχή, πείθοντας τους πολίτες των Αχαρνών ότι ήταν μία αποτυχημένη και διαπλεκόμενη αρχή και ότι ο υποψήφιος τότε δήμαρχος, Γιάννης Κασσαβός ήταν ο πλέον κατάλληλος και αξιόπιστος για να φέρει την ανάπτυξη και την ασφάλεια στον δήμο μας.




Αυτοί οι ίδιοι όμως, που τότε ισχυρίζονταν όλα αυτά, σήμερα είναι οι πιο ισχυροί πολέμιοι της δημοτικής αρχής και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να πείσουν τους πολίτες των Αχαρνών ότι είναι εν τέλει η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε από τον τόπο και χωρίς ίχνος συνείδησης, όντας ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα που συντελέστηκε στην πόλη και στην εκλογή της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής, όχι μόνο δεν βρήκαν το θάρρος να ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες των Αχαρνών που τους παρέσυραν στην εκλογή μίας αναξιόπιστης και ανίκανης δημοτικής αρχής αλλά πολύ παραπάνω επιδιώκουν να παίζουν το ίδιο παιχνίδι αδιαφορώντας για την τύχη της πόλης.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι αυτούς που είχαν πολέμιους την περασμένη τετραετία και αντάλλαζαν μεταξύ τους βαριές κατηγορίες, σήμερα συμπορεύονται στο πλευρό τους, υποτιμώντας τη νοημοσύνη και τη μνήμη των πολιτών.

Ο χρόνος που απομένει μέχρι τις εκλογές είναι πολύτιμος για κάθε πολίτη, ο οποίος καλείται να τον αξιοποιήσει επιλέγοντας τον πλέον αξιόπιστο, ικανό και έντιμο που με αποφασιστικότητα και θέληση θα αλλάξει το μέλλον της πόλης μας.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας