Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 1ο ΝΕΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το 1 ο Νεανικό Μουσικό Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗΚΕΑ), στην κεντρική πλατεία Αχαρνών. Μια, ακόμη, νέα πρωτοβουλία της ΔΗΚΕΑ που είχε ως στόχο











την επαφή και τη γνωριμία του κόσμου με τα νεανικά συγκροτήματα της περιοχής.

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους νέους και τις νέες του Δήμου, το διήμερο φεστιβάλ έδωσε τη δυνατότητα προβολής και έκφρασης σε νεανικά μουσικά σχήματα τα οποία κατάφεραν να μεταφέρουν το νεανικό παλμό τους στον κόσμο που τα χειροκρότησε θερμά την παρουσία τους.

Παράλληλα, το νεανικό φεστιβάλ διέθετε και περιβαλλοντικό χαρακτήρα, με δράσεις δημιουργικής απασχόλησης και παιχνίδια που σχετίζονται με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την ανακύκλωση από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών.







Πρωταγωνιστικό ρόλο, στο 1 ο Νεανικό Μουσικό Φεστιβάλ έπαιξαν αποκλειστικά τα νεανικά μουσικά σχήματα παρουσιάζοντας δημοφιλή κομμάτια και τραγούδια από τον χώρο της pop μουσικής που απευθύνονται κυρίως στις νεότερες ηλικίες και συνάδουν με την νεανική ανάγκη για δημιουργικότητα και ψυχαγωγία.

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Μαρία Ναυροζίδου χαιρέτισε με ενθουσιασμό την προσπάθεια όλων των μουσικών συγκροτημάτων κατά την έναρξη των 2ήμερων εκδηλώσεων. στις 19 και 20 Οκτωβρίου τις οποίες απόλαυσε και χειροκρότησε αρκετός κόσμος.




Αξιοσημείωτες οι συμμετοχές των:

 Ciggy Kiss

 Hiden Sick

 Homo Erectus

 Funk me up

 Γυμνά Καλώδια

 Highlights the band

 Kin Kon

 Locostick

 Break Dance show με τους bboy MUFFIN και τους bboy RED ZORO

 Magic Spark - DJ Vencio











Τέλος, την επιμέλεια και το συντονισμό της διοργάνωσης είχε ο Υπεύθυνος Πολιτισμού Κώστας Αμπαρτζάκης, τον οποίο η Πρόεδρος Μαρία Ναυροζίδου συνεχάρη, καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν, χαρίζοντας όμορφες στιγμές, γεμάτες νιάτα και μελωδίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας