Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Του Γιάννη Σαββίδη- Η αναγκαιότητα ύπαρξης αθλητικών εγκαταστάσεων είναι ισάξια με αυτή της ύπαρξης κατάλληλων σχολικών μονάδων και αυτό γιατί ο αθλητισμός είναι κομμάτι της παιδείας από αρχαιοτάτων χρόνων, αλληλένδετο με τη σωστή διαπαιδαγώγηση και την διασφάλιση της ψυχικής υγείας των παιδιών.




Όντας χρόνια αθλητής σε αξιόλογες ποδοσφαιρικές ομάδες της Γερμανίας, έχοντας ζήσει από κοντά τον τρόπο οργάνωσης αλλά και τις αθλητικές υποδομές του εξωτερικού, είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά την μεγάλη σημασία και τον ρόλο που διαδραματίζουν στην σταδιοδρομία ενός αθλητή.

Οι Αχαρνές διαχρονικά έχουν αναδείξει Ολυμπιονίκες αλλά και άλλους σπουδαίους αθλητές με σημαντικές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ενώ η Νέα Γενιά, στην οποία είμαστε υποχρεωμένοι και πρέπει να επενδύσουμε, πληρεί όλα τα εχέγγυα για νέες διακρίσεις αρκεί να τις παρέχουμε τις κατάλληλες υποδομές μέσα στις οποίες θα καλλιεργήσει το αθλητικό πνεύμα και κατ’ επέκταση θα της δοθούν κίνητρα να ακολουθήσει μία σωστή πορεία μέσα στην κοινωνία.




Το κίνητρό μου για να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μου και ιδιαίτερα με την δημοτική παράταξη «Νέα Δύναμη» είναι η μεγάλη έμφαση που δίνεται από όλους τους υποψήφιους στη Νέα Γενιά.

Εδώ και δύο χρόνια, μέσα από μία άψογη συνεργασία τόσο με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη, όσο και με τον Τομεάρχη Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Κονδυλίων, κ. Νίκο Ανδρονικίδη, έχουμε ήδη εξετάσει και σχεδιάσει τους τρόπους με τους οποίους θα καταφέρουμε να αποσπάσουμε έγκαιρη χρηματοδότηση τόσο από Ευρωπαϊκά προγράμματα όσο και από την κεντρική εξουσία προκειμένου όχι μόνο να συντηρήσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ήδη έχουμε αλλά και να κατασκευάσουμε νέες που θα καλύπτουν όλο το εύρος της πόλης μας.




Προσωπικά ως Τομεάρχης Αθλητικών Εγκαταστάσεων, έχοντας από τώρα θέσει υψηλούς στόχους για την δημιουργία νέων ποιοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και αναβάθμιση των ήδη υπαρχουσών, οραματίζομαι μία πόλη που θα δίνει την ευκαιρία σε κάθε αθλητή και ταυτόχρονα θα φέρει κοντά στον αθλητισμό κι άλλους νέους ανθρώπους, αποδεικνύοντας ότι οι Αχαρνές έχουν και μπορούν να προβάλουν την αξία των ανθρώπων που ζουν στην πόλη και ονειρεύονται ένας υγιές και επιτυχημένο μέλλον για τα παιδιά τους.

Γιάννης Σαββίδης
Τομεάρχης Αθλητικών Εγκαταστάσεων
Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας