Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Ερώτηση για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών κατέθεσαν στη Βουλή προς τον υπουργό Παιδείας οι βουλευτές του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, Γιάννης Γκιόκας και Λιάνα Κανέλλη.




Αναλυτικά αναφέρουν:

«Επανερχόμαστε με νέα ερώτηση για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία των Δήμων Αχαρνών και Φυλής. Στη συγκεκριμένη Ερώτηση θέλουμε να αναφερθούμε στην άθλια κατάσταση που επικρατεί στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.




Το συγκεκριμένο σχολείο, όπως και πολλά άλλα σχολεία στους Δήμους Αχαρνών και Φυλής, στεγάζεται σε κοντέινερ. Μάλιστα, ακόμα και τα ίδια τα κοντέινερ είναι σε άθλια κατάσταση, αφού έχουν χρησιμοποιηθεί και για άλλες δουλειές πριν χρησιμοποιηθούν ως "αίθουσες διδασκαλίας". Βεβαίως ούτε λόγος για αυτονόητα πράγματα που πρέπει να έχει ένα σχολείο, όπως για παράδειγμα αίθουσα εκδηλώσεων.





Ταυτόχρονα, το προαύλιο του συγκεκριμένου σχολείου είναι σε άσχημη κατάσταση, γεγονός που βάζει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών, ενώ δεν υπάρχει καν ένα στέγαστρο για να προφυλάσσει εκπαιδευτικούς και μαθητές από τη βροχή.

Ερωτάται ο κ. υπουργός τι μέτρα προτίθεται να πάρει, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα και ολοκληρωμένα όλα τα οξυμένα προβλήματα του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών που χρόνια ταλαιπωρούν εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας