Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΒΡΙΔΗΣ: ΟΙ ΑΧΑΡΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Σε μια δύσκολη για την επιχειρηματικότητα εποχή, οι επιχειρηματίες των Αχαρνών διατηρούμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, παρά το γεγονός ότι οδηγούμαστε σε αδιέξοδο εξαιτίας της βαριάς και άδικης φορολόγησης.



Η Πολιτεία ενώ γνωρίζει την κατάσταση, την ίδια ώρα απαιτεί συνέπεια τη στιγμή που η ίδια δεν καταβάλει καμία προσπάθεια να βελτιώσει το κλίμα.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το Δήμο, ο οποίος απαιτεί συνέπεια χωρίς όμως να παρέχει στους επιχειρηματίες τις κατάλληλες προϋποθέσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν με τη σειρά τους να κινηθεί η αγορά, έτσι ώστε να εξασφαλίζονται τόσο τα λειτουργικά έξοδα των επιχειρήσεών και οι φόροι  που ο Δήμος ζητά αλλά και το κέρδος των ανθρώπων που έχουν επενδύσει στην πόλη μας.




Ένας Δήμος θεωρείται επιτυχημένος όταν εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της πόλης του,  καθώς μέσα από την επιχειρηματική ανάπτυξη μπορεί και ο ίδιος να εξασφαλίσει παροχές, υπηρεσίες και ασφάλεια προς τον πολίτη.

Στο δήμο Αχαρνών, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο οδικό δίκτυο αφού αυτό καθιστά προσβάσιμες τις επιχειρήσεις στο κοινό και βελτιώνει την εικόνα της πόλης. Η παρούσα κατάσταση όχι μόνο δεν συνάδει με τα παραπάνω αλλά επιπλέον θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των διανομέων μέσω των οποίων δίνεται η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων.

Οι χώροι στάθμευσης είναι ένα ακόμη πρόβλημα για τα καταστήματα των Αχαρνών για το οποίο ο Δήμος πρέπει να μεριμνήσει  εκμεταλλευόμενος τις δικές του εκτάσεις προς όφελος τόσο δικό του όσο και των επιχειρηματιών.

Παράλληλα το πρόβλημα της εγκληματικότητας στην πόλη μας θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τον Δήμο, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που εργοδότες, προσωπικό και πελάτες έχουν πέσει θύματα ληστρικών επιθέσεων.





Ο δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες της πόλης, και κάθε αρμόδιο φορέα μπορούν να εξασφαλίσουν μια υγιή αγορά που θα γίνει πόλος έλξης για νέες επιχειρήσεις, θα προσελκύσει το αγοραστικό κοινό της περιοχής μας αλλά και των υπολοίπων δήμων. 


Γιάννης Ζαβρίδης - Επιχειρηματίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας