Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

Ακολουθεί δελτίο Τύπου- απάντηση του Παναγιώτη Γρηγοριάδη σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και του κ. Βούτση σχετικά με το πρόβλημα της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών στις Αχαρνές.



Οι Αχαρνές δεν είναι μία τυχαία πόλη, αλλά μία πόλη με μεγάλη ιστορική διαδρομή. Περίτρανη απόδειξη, τα βαριά ιστορικά μνημεία όπως το Αρχαίο Θέατρο, ο Τύμβος του Σοφοκλή, ο Θολωτός Τάφος και πολλά ακόμη. Όλα αυτά μας δεσμεύουν να διαφυλάξουμε τις ρίζες μας και να αποτελέσουμε άξιους συνεχιστές των προγόνων μας.

Οι πρόσφατες συκοφαντικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού κατά του δήμου Αχαρνών, με τις οποίες τόλμησε να συγκρίνει την πόλη μας με τα Εξάρχεια, δηλώνοντας ότι το πρόβλημα της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών είναι μεγαλύτερο στις Αχαρνές θα έπρεπε ήδη να έχουν
καταδικαστεί δια στόματος Δημάρχου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι να αποσιωπώνται, με τρόπο που εμμέσως πλην σαφώς να αποδέχονται τα όσα δήλωσε ο Πρωθυπουργός.




Η κοινωνία των Αχαρνών, διαθέτει γερές κοινωνικές βάσεις οι οποίες στηρίζονται στο τρίπτυχο «πατρίδα- θρησκεία- οικογένεια».

 Πατρίδα γιατί σε πολλά σημεία της πόλης μας υπάρχουν μνημεία που μαρτυρούν τη θυσία και την αυταπάρνηση των Μενιδιατών για την πατρίδα

 Θρησκεία γιατί οι εκκλησίες μας είναι πάντα γεμάτες με πλήθος πιστών

 Οικογένεια γιατί βασιζόμενοι στο πρότυπο της πατριαρχικής οικογένειας τρέφουμε σεβασμό προς την τρίτη ηλικία κρατώντας την κοντά μας μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής της και δεν την
αφήνουμε στη μοίρα ενός γηροκομείου…




Τα παραπάνω αποτελούν απάντηση στις ανεδαφικές δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση, ο οποίος με πρωτοφανή ασέβεια προσβάλει τις Αρχές και τα ιδανικά του ελληνικού λαού προσπαθώντας να αποδομήσει πλήρως την πρότυπη ελληνική κοινωνία που στηρίζεται στο τρίπτυχο «πατρίδα- θρησκεία- οικογένεια» για να φτιάξει μία νέα βασιζόμενη στο δικό του τρίπτυχο που δεν είναι άλλο από την «αναρχία- τον αθεϊσμό και των εκφυλισμό ηθών και εθίμων».




Είναι λυπηρό που πολιτικοί, Εκκλησία, Επιστημονική και Εκπαιδευτική Κοινότητα καθώς και οι λοιποί κοινωνικοί φορείς δεν επαναστάτησαν απέναντι στις απαράδεκτες δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής. Σοφά λοιπόν έλεγαν οι αρχαίοι «όμοιος ομοίω αεί πελάζει».


                                                                                                                   Παναγιώτης Γρηγοριάδης

                                                                             Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας