Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Π. ΣΙΔΕΡΗΣ: ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ

Επιστολή του Παναγιώτη Σιδέρη-  Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 201- Η απαξίωση του δήμου Αχαρνών μέσω της απομάκρυνσης υπηρεσιών και της υπολειτουργίας των οργανισμών κοινής ωφέλειας στην περιοχή, έγινε για άλλη μια φορά η αφορμή εκατοντάδες πολίτες να πέσουν θύματα απάτης καταστήματος είσπραξης οφειλών προς υπηρεσίες κοινής ωφέλειας.



Όντας ένα από τα θύματα της συγκεκριμένης απάτης και εγώ ο ίδιος, μαζί με άλλους συμπολίτες μας, εμπιστευτήκαμε τα χρήματά μας σε κατάστημα είσπραξης οφειλών, πεπεισμένοι ότι είναι εξουσιοδοτημένο από την ΔΕΗ και τις λοιπές υπηρεσίες.

Σε μία δύσκολη για όλους τους Έλληνες οικονομικά εποχή και υπό την απειλή της διακοπής ηλεκτροδότησης και υδροδότησης, την ίδια στιγμή που τα τιμολόγια των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας σημειώνουν εξωφρενικά ποσά, στερώντας από την ελληνική οικογένεια βασικά είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αποπληρωμές τους, πρέπει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη.




Η ΔΕΗ και οι λοιπές υπηρεσίες πρέπει να προστατεύουν τους πολίτες από τους μηχανισμούς που οι ίδιοι δημιούργησαν και συνεργάζονται μαζί τους, λόγω της δικής τους αδυναμίας να εξυπηρετήσουν ως οφείλουν το κοινό και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αναγνωρίσουν και να δικαιώσουν τους πολίτες που αποπλήρωσαν με συνέπεια τους λογαριασμούς τους.

Οι δημοτικοί άρχοντες θα πρέπει και αυτοί να συμβάλλουν στη δικαίωση όσων πλήρωσαν τους λογαριασμούς τους και να ζητήσουν την άμεση επαναφορά όλων των υπηρεσιών στις Αχαρνές.

Παναγιώτης Σιδέρης- Επιχειρηματίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας