Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΠΣΑΚ: Ο Δήμος Αχαρνών προσπάθησε πολύ για να γίνει το πρώτο τουρνουά στην πόλη του

Τις ευχαριστίες του για την διεξαγωγή του τουρνουά 3Χ3 εξέφρασε ο ΠΣΑΚ ο οποίος όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο δήμο Αχαρνών αν και το πρώτο τουρνουά που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο δήμο Αχαρνών αναβλήθηκε λόγω του θανάτου ενός 11χρονου μαθητή. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση του ΠΣΑΚ.
«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνεργάστηκαν, προκειμένου να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα και το κυριότερο να το ευχαριστηθεί ο κόσμος, ο οποίος για μια ακόμη χρόνια, έδωσε δυναμικό παρών.



Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσουμε τους συμπαίκτες μας, τη ΓΓΑ, την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ και την περιφέρεια Κρήτης. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς Δήμους, Ελευσίνας, Γαλατσίου, Χανίων, τις τοπικές ενώσεις, ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ, τους συνδέσμους Κριτών και διαιτητών και φυσικά όλους τους χορηγούς.
Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" να πούμε και στους αθλητές που τίμησαν το Σύνδεσμο και πήραν μέρος στα τουρνουά.
Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις προσπάθειες που έκανε ο Δήμος Αχαρνών, για να διεξαχθεί στην πόλη του το πρώτο τουρνουά του καλοκαιριού. Όμως, λόγω ενός τραγικού συμβάντος, αναγκαστήκαμε, να αναβάλουμε το τουρνουά».