Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ Γ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ




Σε κατά μέτωπο επίθεση περνά το Αθλητικό Σωματείο Τιτάνες και ο Πρόεδρός του Γιάννης Αθανασιάδης, αφού με μια επιστολή "φωτιά", εξαπολύει επίθεση κατά του νύν δημάρχου Σωτήρη Ντούρου για τη στάση που κράτησε απέναντι στο σωματείο στα χρόνια της διοίκησής του.





Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την επιστολή:

Σε μία δύσκολη στιγμή για την πόλη μας, ο Αθλητικός σύλλογος «Τιτάνες» αποστασιοποιήθηκε από τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Παρόλα αυτά δε φοβάται και δηλώνει παρών εκφράζοντας την άποψή του για το νυν Δήμαρχο Αχαρνών, κ. Σωτήρη Ντούρο.

Με τον χειρότερο και πιο άνανδρο τρόπο ο κ.Ντούρος προσπάθησε να διαλύσει τα προηγούμενα 3 χρόνια ένα σύλλογο ο οποίος έχει αναδείξει 8 παγκόσμιους πρωταθλητές και ολυμπιονίκες.





Εκφράζοντας απειλές προς τους εκπροσώπους και αθλητές του συλλόγου, οδήγησε έναν ιστορικό σύλλογο στα δικαστήρια οπού και αθωώθηκε πανηγυρικώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοτικός αθλητικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε ο σύλλογός μας, τώρα εξυπηρετεί τους Δημότες των Άνω Λιοσίων, χωρίς να αντιλαμβάνεται ο Δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Βρεττός, ότι πρόκειται για περιουσία των Αχαρνών.

Οι Τιτάνες νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τη λύπη τους για τον κ.Ντούρο που βρίσκεται στη θέση του Δημάρχου όλα αυτά τα χρόνια και να ζητήσουν από τους απλούς φίλους του αθλητισμού να καταψηφίσουν το συνδυασμό του στις επερχόμενες εκλογές.

Προλαβαίνοντας κάθε κακοπροαίρετη κριτική του νυν και σύντομα πρώην Δημάρχου, ότι οι Τιτάνες στηρίζουν κάποιον άλλον συνδυασμό, μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου, ζητούμε από τον κόσμο των Αχαρνών να εμπιστευτεί οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό στηρίζοντας ανθρώπους που είτε έχουν σταθεί κοντά στο σύλλογο μας, είτε έχουν δείξει με τη στάση τους όλα αυτά τα χρόνια ότι αξίζουν να διοικήσουν την πόλη μας.

. Ενδεικτικά σας αναφ;έρουμε:
-Αχαρναί Ενεργοί Πολίτες - Γ.Κασσαβός: Πολυμενέας Παναγιώτης, Σιδηρόπουλος Γεώργιος, Αφουξενίδης Θεόφιλος, Χαριτίδη Μαρία, Παπαδόπουλος Πολύκαρπος, Φωτόπουλος Ιωάννης, Λαγκώνης Γιάννης

· -ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ - Σ.Βρεττός: Αλιφιεράκης Εμμανουήλ, Μίχας Ιωάννης, Αθανασιάδου Μαρία, Αλιφιεράκη-Ροπόδη Αικατερίνη, Ελευθεριάδης Λαζαρός, Καράμπελα Βασιλική, Χολίδη Νάντια

-Νέα Δύναμη - Π.Γρηγοριάδης: Μακρίδης Βλαδίμηρος, Κοσμίδης Παναγιώτης, Αθανασιάδου Βαλεντίνα, Μίντζιας Θανάσης

-Νέα πόλη, Νέα πνοή - Θ.Κατσιγιάννης Αβραμίδου Ελένη, Μήλιου-Κιούση Φωτεινή

- Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση ΑΧΑΡΝΕΙΣ- Ο. Καμπόλης: Σωτηρόπουλος Δημήτρης, Στάμου Αικατερίνη, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Βρέπας Φώτης, Καλαϊτσίδης Κωνσταντίνος


Μετά τιμής,
Γιάννης Αθανασιάδης – Πρόεδρος Δ.Σ Τιτάνες (4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής)

Να σημειώσουμε ότι το Αθλητικό Σωματείο Τιτάνες, στεγάζεται σε αθλητικό χώρο σχολείου της περιοχής μας, όπου ο Σύλλογος Γονέων είναι αντίθετος στην παραμονή μιας και όπως δηλώνει δεσμεύεται από το σωματείο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους μαθητές για το μάθημα της γυμναστικής αλλά και για τις σχολικές εκδηλώσεις. Από την άλλη οι Τιτάνες είναι μία αξιόλογη ομάδα η οποία έχει "γεννήσει" πολλούς πρωταθλητές και συγκαταλέγεται στα καλύτερα αθλητικά σωματεία της χώρας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας