Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ DEBATE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ

Ακολουθεί δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης του Οδυσσέα Καμπόλη, "Μαζί Μπορούμε"-
Η γνώση, η εμπειρία, η θέληση, η υπευθυνότητα και η ικανότητα του υποψήφιου  Δημάρχου






Αχαρνών Οδυσσέα Καμπόλη, ξεχώρισαν στα δύο debate που  οργανώθηκαν από φορείς, στο Ολυμπιακό Χωριό και στη συνοικία του Κόκκινου  Μύλου Αχαρνών.

Ο Οδυσσέας Καμπόλης, ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, νομικός με μακρά πορεία στα τοπικά των Αχαρνών, μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας, απευθύνθηκε στους κατοίκους των δύο προαναφερόμενων περιοχών, εστιάζοντας στην επίλυση μερικών από τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με προτάσεις άμεσα υλοποιήσιμες. Προτάσεις που θα μετατρέψουν, όπως τόνισε, το
Δήμο Αχαρνών από επαίτη σε πρωταγωνιστή.







Ο υποψήφιος Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε:
 στην Εγκληματικότητα – Παραβατικότητα - Ασφάλεια:  Ορθή σύνθεση του Τοπικού Συμβουλίου Παραβατικότητας (εκτός από τους τοπικούς  φορείς), με, εγκληματολόγο, συνταξιούχο δικαστικό λειτουργό, ψυχολόγο, κοινωνιολόγο και όποια άλλη ειδικότητα προβλέπεται, προκειμένου να υπάρξει ουσιαστικός σχεδιασμός, διαβούλευση και δέσμευση της πολιτείας για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και

 στην Οικονομία - Τοπική Ανάπτυξη

 Ταχεία έξοδος από το Παρατηρητήριο με ακριβή αποτύπωση των οικονομικών στοιχείων του Δήμου και καταγραφή της ακίνητης περιουσίας.

 Αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων της Πολιτείας, της Περιφέρειας και της Ε.Ε. για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, την αύξηση θέσεων εργασίας και τη δημιουργία έργων, απαραίτητων για την ποιοτική ανάπτυξη της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας