Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

"ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Την δική του απάντηση δίνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Δύναμη" Αχαρνών στο σχόλιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Αχαρνών αναφορικά με την δήλωση του Παναγιώτη Γρηγοριάδη, για την στήριξή του στους μαθητές που διαδηλώνουν υπέρ της Μακεδονίας.  Ακολουθούν τα δελτία Τύπου με τη σειρά την οποία δημοσιεύτηκαν.









Στις 4/12/2018 ο κύριος Γρηγοριάδης, εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο αναφερόταν στη θέση που πήρε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30ης Νοεμβρίου επί του ζητήματος των κινητοποιήσεων των μαθητών για το θέμα της Μακεδονίας.  Ακολουθεί το δελτίο Τύπου: 

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ
Ξεκάθαρη θέση υπέρ των κινητοποιήσεων των μαθητών για το ζήτημα της Μακεδονίας πήρε ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 30-11-2018.
Συγκεκριμένα ο κ. Γρηγοριάδης δήλωσε: «Θέλω να δηλώσω και εδώ στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η δημοτική μας παράταξη και εγώ προσωπικά στηρίζουμε τα παιδιά που σηκώνουν τις ελληνικές σημαίες, τα παιδιά που μιλάνε για Μακεδονία, τα παιδιά που μιλάνε για πατρίδα, τα παιδιά που μιλάνε για θρησκεία, τα παιδιά που μιλάνε για οικογένεια.
Και πρέπει οι τοπικές κοινωνίες να μην ακολουθούν την κεντρική εξουσία, η οποία θέλει να μας πείσει ότι ένα παιδί 15 ετών έχει το δικαίωμα να αλλάξει φύλο αλλά δεν έχει το δικαίωμα να σηκώνει τα λάβαρα της πατρίδας.










Οι πρόγονοί μας θυσιάστηκαν για εμάς και εμείς για αντάλλαγμα γινόμαστε ταπεινοί, ανθέλληνες, γίνονται πορείες εναντίον αυτών των παιδιών και εμείς μένουμε απαθείς,  έξω από αυτό το παιχνίδι ενώ θα έπρεπε μέχρι τώρα να είχαμε κάνει έκτακτα Δημοτικά Συμβούλια.
Τώρα όμως που κάποιοι μπαίνουν μπροστά, εμείς οι δειλοί εδώ μέσα, καθόμαστε, το προσπερνάμε και τα παιδιά είναι μόνα τους. Μόνα τους έχοντας απέναντι ένα κίνημα ανθελλήνων φασιστών που θέλουν να βαφτίσουν φασίστες αυτούς που θέλουν να υπερασπιστούν την πατρίδα μας.
Βλέπετε πως σε άλλες χώρες όταν η εξουσία σηκώνει ψηλά το ανάστημά της προστατεύει την πατρίδα της και είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο κύριοι να χάσεις τη μάχη στον πόλεμο παρά να παραδοθείς και να τα παραδώσεις όλα και να εξευτελιστείς.
Και σήμερα γίνονται τέτοιες πορείες εναντίον των παιδιών αυτών και εμείς εδώ μέσα λέμε τα παράπονά μας. Θα ήθελα πολύ κύριε Πρόεδρε,  να γίνει μία συζήτηση γι’ αυτό, το ότι εμείς θα συμπαραστεκόμαστε σε όποιον σηκώνει την σημαία και την πατρίδα ψηλά και δεν φοβόμαστε κανέναν.
Και δεν μας ενδιαφέρει τι απόψεις έχουν αυτοί,  διότι ξέρετε πολύ καλά ότι σιγά- σιγά χτίζετε μέσα στην κοινωνία μας το σατανικό τους  σχέδιο ώστε να γίνουμε μη πατριώτες, μη θρήσκοι, μη Έλληνες γιατί αν  πεις ότι είσαι πατριώτης, αν πεις ότι είσαι Έλληνας, αν σηκώσεις ψηλά την ελληνική σημαία σε παρεξηγούν. Εμείς ανήκουμε στους αγώνες των προγόνων μας και όποιος θέλει ακολουθεί».

Γραφείο Τύπου
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών











Οι δηλώσεις αυτές του κυρίου Γρηγοριάδη, ήταν αρκετές για να εγείρουν τις αντιδράσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Αχαρνών η οποία εξέδωσε δελτίο Τύπου σχολιάζοντας τα ανωτέρω. Ακολουθεί το  δελτίο Τύπου της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Αχαρνών. 


Ο κ. Γρηγοριάδης, όπως ήταν αναμενόμενο έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα του προσάπτουν, με το ακόλουθο δελτίο Τύπου, όπου διαχωρίζει τη θέση του από πολιτικά μορφώματα και παρατάξεις. Ακολουθεί η απάντηση του κ. Γρηγοριάδη:

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ενόχληση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αχαρνών σχετικά με τις δηλώσεις του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών, κυρίου Παναγιώτη Γρηγοριάδη, ο οποίος προ ολίγων ημερών εξέδωσε δελτίο Τύπου αναφορικά με την τοποθέτησή του υπέρ των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν μαθητές για το ζήτημα της Μακεδονίας και σηκώνουν ψηλά την ελληνική σημαία, την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια.
Ο κύριος Γρηγοριάδης δεν προέρχεται από κανέναν κομματικό σωλήνα και ουδεμία σχέση έχουν οι  ιδεολογικές του αντιλήψεις με αυτές της  «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» και δεν κατευθύνεται από καμία πολιτική συνιστώσα.
Οι δηλώσεις του περί του ζητήματος των κινητοποιήσεων για τη Μακεδονία προέρχονται καθαρά και μόνο από την πατριωτική και θρησκευτική του καλλιέργεια η οποία προέρχεται από την ελληνική οικογένεια μέσα στην οποία μεγάλωσε.










Αξίζει δε να υπενθυμίσουμε στη Λαϊκή Συσπείρωση ότι είναι υποκρισία να μιλάει εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, τη στιγμή που και η ίδια συμμετέχει στις ευρωεκλογές αποδεχόμενη ουσιαστικά το θεσμό του οποίου καταφέρεται ως πολέμιος και μετατοπίζει την ευθύνη στον Παναγιώτη Γρηγοριάδη που καμία σχέση δεν έχει με το Ευρωκοινοβούλιο και το ΝΑΤΟ.
Σε εσάς τους θερμούς οπαδούς που υποστηρίζεται ότι ένα παιδί 15 ετών έχει το δικαίωμα να αλλάξει φύλο, απαντήστε μας γιατί δεν έχει το δικαίωμα να σηκώσει τα λάβαρα της πατρίδας του.
Σε εσάς τους θερμούς οπαδούς που υποστηρίζετε ότι οι λαθρομετανάστες έχουν δικαιώματα έκφρασης των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων και χρήζουν προστασίας και υποστήριξης των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων απαντήστε μας γιατί οι Έλληνες Χριστιανοί δεν έχουν το δικαίωμα να υπερασπίζονται την πατρίδα και τη θρησκεία τους.
Απαντήστε μας ακόμα- ακόμα, τι σημαίνει για εσάς Βόρεια Ήπειρος , τι σημαίνει Μακεδονία, τι σημαίνει Θράκη.
Εν κατακλείδι, ο κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης δηλώνει ξεκάθαρα τις αρχές και τις αντιλήψεις του σχετικά με την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια που έχουν τις ρίζες τους βαθιά μέσα στην ελληνική κοινωνία εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εσείς μπορείτε να μας πείτε ξεκάθαρα  τι εν τέλει πρεσβεύετε, για να έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες των Αχαρνών;

Εκ μέρους του Παναγιώτη Γρηγοριάδη
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας