Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΘΑ ΤΗΡΗΣΩ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ακολουθεί δελτίο Τύπου του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αχαρνών "Νέα Δύναμη", Παναγιώτη Γρηγοριάδη.- Η αιτία που γεννήθηκε η εξουσία είναι για να αποτρέπει την εγκληματικότητα και τη διαφθορά και της δόθηκαν τόσα πολλά «όπλα»




για να μπορέσει να υπηρετήσει το σκοπό της, πράγμα το οποίο και έγινε πράξη, κάθε φορά που η εξουσία έκανε ορθή χρήση των δυνάμεών της.

Στην πόλη των Αχαρνών, ο ρόλος της εξουσίας έχει αποδυναμωθεί και έχει ενισχυθεί ο ρόλος της εγκληματικότητας και της διαφθοράς. Γι’ αυτό, για να μπορέσει να αποκατασταθεί η τάξη πρέπει η εξουσία να έχει τον κατάλληλο ηγέτη και να κάνει χρήση των δυνάμεών της.

Από την 25ετή εμπειρία που έχω στον δήμο Αχαρνών και βλέποντας τον τρόπο που η εκάστοτε δημοτική αρχή και οι εμπλεκόμενες αρχές αντιμετωπίζουν αυτό το σοβαρό πρόβλημα, αποδεικνύεται ότι δεν βγαίνει πουθενά. Αντιθέτως, η εγκληματικότητα και το εμπόριο ναρκωτικών αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Με τη λογική ότι το έγκλημα αντιμετωπίζεται με Δημοτικά Συμβούλια, Στρατηγούς και Υπουργούς προσκεκλημένους, διαμαρτυρίες και δελτία Τύπου, θα περάσουν πολλές δεκαετίες ακόμα και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ τίποτα.




Σεβόμενος το μεγάλο δράμα που περνούν οι πολίτες των Αχαρνών από το εμπόριο ναρκωτικών, τους τοξικομανείς και την εγκληματικότητα και με μόνο όπλο στα χέρια τους την ψήφο τους, για να εμπιστευτούν κάποιο δήμαρχο που με την απόλυτη εξουσία που θα του παρέχουν, θα μπει μπροστά και θα εξαλείψει ολοκληρωτικά το πρόβλημα, δεσμεύομαι πως η εναπόθεση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο πρόσωπό μου, χρήζοντάς με Δήμαρχο και έχοντας ήδη πλήρη εικόνα για την έκταση του προβλήματος στο δήμο Αχαρνών, διαθέτοντας εμπειρία και γνώσεις για τους παράγοντες που διατηρούν το έγκλημα και το εμπόριο ναρκωτικών ισχυρά στον τόπο μας, εγγυώμαι ότι θα ξεριζώσω το πρόβλημα από το δήμο μας.

Οι πολίτες από την πλευρά τους, δεν θα πρέπει να παρασύρονται από τεχνάσματα προπαγάνδας αλλά αντίθετα να κατανοήσουν ότι, ρεαλιστικά, το έγκλημα το οποίο στηρίζεται κατά κανόνα στους κόλπους της εξουσίας, καταπολεμάται με οργανωμένο σχέδιο και με τα ίδια μέσα που και εκείνο διαθέτει.




Ως Δήμαρχος που θα έχω την πλήρη εποπτεία όλων των κινήσεων από όλους τους αρμόδιους φορείς και πάντοτε κινούμενος εντός του πλαισίου του Νόμου, θα αιτηθώ άδειας οπλοφορίας ώστε να γνωρίζει το έγκλημα ότι απέναντί του έχει κάποιον πολύ πιο ισχυρό, αφού και ο Νόμος θα είναι με το μέρος μας.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, ο όρκος που πρόκειται να δώσω ως Δήμαρχος της πόλης μας ότι θα παρέχω πλήρη ασφάλεια και ποιότητα ζωής στους πολίτες των Αχαρνών, θα τηρηθεί απαρέγκλιτα και στο ακέραιο, για να δικαιωθεί επιτέλους το όραμα όλων μας, για μία πόλη που θα νιώθουμε υπερήφανοι όντας πολίτες της.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας