Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΣΩΡΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΒΡΕΤΤΟ

Σειρά σημαντικών ανακοινώσεων – καταγγελιών για θέματα που αφορούν στην πόλη μας, έκανε στη συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου,(16 Οκτωβρίου), ο Επικεφαλής της Παράταξης «ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ» Σπύρο Βρεττός.




Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βρεττός αναφέρθηκε :

Στην παραβατικότητα- Μίλησε για αύξηση της παραβατικότητας στην πόλη, γεγονός που απέδωσε στην αδράνεια της Δημοτικής Αρχής. Έκανε λόγο για καταγγελίες δημοτών που αποδεικνύουν ότι τα μέτρα έχουν ατονίσει, ενώ ζήτησε να ληφθούν άμεσα αποφάσεις πριν θρηνήσουμε θύματα.







Στην μισθοδοσία των εργαζομένων του Δήμου- Σύμφωνα με τις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, υπάρχει πρόβλημα με την μισθοδοσία τόσο των υπαλλήλων του Δήμου, όσο και Δημοτικών Επιχειρήσεων. «Είχαμε την διαβεβαίωση του Δημάρχου, πριν 10 μήνες, και είχαμε μάλιστα πάρει και σχετική απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι τα χρήματα θα εξευρεθούν, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Τι άλλαξε σήμερα;», τόνισε ο κ. Βρεττός, ζητώντας απαντήσεις από την Δημοτική Αρχή.

Στο ΚΑΠΗ Θρακομακεδόνων- Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι των Θρακομακεδόνων, η μετεγκατάσταση του ΚΑΠΗ από το Πνευματικό Κέντρο σε κτίριο που προβλέπεται για χρήση κατοικίας, είναι παράνομη. Δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες ούτε και υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την λειτουργία του στον συγκεκριμένο χώρο.













Στον Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών- Ερωτήματα υπάρχουν στην τοπική κοινωνία για την λειτουργία του ξενώνα κακοποιημένων γυναικών του Δήμου Αχαρνών, τον αριθμό γυναικών που φιλοξενούνται και την μη καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων σε αυτόν από τον Απρίλιο του 2018. Επιπλέον, θολή είναι η εικόνα για την συνέχιση της λειτουργίας του μετά το τέλος της χρονιάς.

Στον Αχαρναϊκό- Παράπονα υπάρχουν από τους αθλητές της ομάδας του Αχαρναϊκού για την εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων του γηπέδου από την Δημοτική Αρχή. Παρ΄όλες τις διαβεβαιώσεις του Δημάρχου για, στήριξη της ομάδας και συντήρηση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, τίποτε δεν έχει γίνει έως σήμερα. Καμία συμφωνία δεν τηρήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας