Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΞΙ ΡΟΜΑ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΗΡΩΙΝΗΣ- ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Στην σύλληψη έξι ατόμων Ρομά για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών με την ενίσχυση της ΟΠΚΕ Άνω Λιοσίων και του ΤΑΕ Δυτικής Αττικής, υπό την παρουσία εκπροσώπου δικαστικής αρχής.







Οι συλληφθέντες έκρυβαν τις απαγορευμένες ουσίες σε ειδική κρύπτη στο φορτηγάκι τους ενώ πλέον έρχονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.




Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 20, 21 και 24 ετών και τρεις γυναίκες, ηλικίας 19, 23 και 43 ετών ενώ παράλληλα έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από τις αρχές και δύο συνεργοί τους.




Από τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αρχές στις οικίες τους στην περιοχή Αγίας Σωτήρας Αχαρνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα ηρωίνης βάρους 474 γραμμαρίων, 3,2 γραμμάρια κοκαΐνης, 20 φαρμακευτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 777 ευρώ και 3 ζυγαριές ακριβείας.




Ακόμη, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ Φορτηγό, εντός του οποίου, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, οι δράστες αποθήκευαν τις ποσότητες των ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας