Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ Η ΣΥΡΑΪΝΑ ΚΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ

Ξεκινάει την Τρίτη 16 Οκτωβρίου το Φεστιβάλ θεατρικού μονολόγου το οποίο αναμένεται να διαρκέσει έως και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο οποίο συμμετέχει και μία εξαιρετική καλλιτέχνιδα από τις Αχαρνές με την θεατρική της ομάδα, τους "Παρ' ολίγον αυτόχειρες".





Ο λόγος για την Συραϊνα Κούτρα, η οποία συμμετέχει στο φεστιβάλ με έξι μονολόγους εκ των οποίων οι πέντε αποτελούν δικά της έργα ενώ θα συμμετάσχει και με την "Ανθρώπινη Φωνή" του Κωκτώ σε δικής της σκηνοθεσία και διασκευή.














Πιο συγκεκριμένα τα έργα της τα οποία συμμετέχουν είναι τα εξής:


Στις 16/10/2018 στις 19:30
"Ερωτική εξομολόγηση"- Κωνσταντίνα Λογκόνε
Θέμα: Μια νεαρή κοπέλα, λίγο μετά την ενηλικίωση της, παραληρεί λυπημένη, για τον ανεκπλήρωτο έρωτα που νιώθει για τον καλύτερο της φίλο…










Στις 16/10/2018 στις 18:30
"Φιλί στο μάγουλο"- Ιονέλλα Περτσενίδου
Θέμα: Μια νεαρή μελλόνυμφη μιλάει για τον νεκρό πατέρα της για όλα όσα δεν πρόλαβε να του πει.














Στις 17/10/2018  στις 19:30
"Σκιά στο παράθυρο"-  Άννα Τριανταφύλλοβα
Θέμα: Μια νέα γυναικά πρώην rock star εγκλωβισμένη μέσα στον αλκοολισμό και την κατάθλιψη, σκιαγραφεί με τά ποιο μελανά χρώματα την παραίτηση της από την ζωή, βυθισμένη στην μοναξιά που η ίδια επέλεξε.. Διάρκεια: 25 λεπτά















Στις 19/10/2018 στις 21:00
"Ο ηγέτης"- Κωνσταντίνος Κατσούγκρης
Θέμα:  Ένας πρώην δικτάτορας συλλαμβάνεται, βασανίζεται και τέλος ανακρίνεται καταλήγοντας σε μια αφοπλιστική εξομολόγηση για την ζωή του και για το πως κατέληξε να καταλάβει τα ηνία της χώρα του με την βιά. Όντας απόλυτα συμφιλιωμένος με τον βίαιο και κακό χαρακτήρα του, θεωρεί ότι έκανε ότι ακριβώς χρειαζόταν για να επιβιώσει .
Περήφανος ψυχρός και ωμός χωρίς ίχνος μεταμέλειας θεωρεί τον εαυτό του έναν χαρισματικό ηγέτη και οχι έναν αδίστακτο και αιμοσταγή δικτάτορα.












Στις 20/10/2018 στις 21:30
"Ένα τραγούδι δρόμος!"- Μαρία- Λαμπρινή Ζαφείρη
Θέμα: Ένα έμμετρο τραγούδι-θρήνος μιας ξεριζωμένης γυναίκας από την Μικρά Ασία
















Στις 20/10/2018 στις 19:00
"Ανθρώπινη φωνή" ( Κοκτώ)- Χαρά Χατζηματζχόγλου
Θέμα: Μια ερωτευμένη γυναίκα έχοντας εμμονή με τον πρώην εραστή της προσπαθεί να τον βρεί μέσω τηλεφώνου με μεγάλη δυσκολία καθώς μπλέκονται συνέχεια οι γραμμές. Ταραγμένη και πιωμένη όταν πλέον καταφέρνει με μεγάλη αγωνία να τον βρει, δεν θέλει να παραδεχτεί από τα αντιφατικά λεγόμενα του, οτι ο εραστής της έχει προχωρήσει στην ζωή του χωρίς αυτήν.









Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας