Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ «ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Ακολουθεί δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης "Νέα Δύναμη" Αχαρνών με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη.



Σε εφιάλτη εξελίσσεται τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο για τους πολίτες των Αχαρνών και κατ’ επέκταση για ολόκληρη την πόλη αφού έχει να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση από τον Ιούλιο μέχρι και σήμερα και ενώ τον Αύγουστο προέκυψαν γεγονότα τα οποία έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου και επέβαλαν να είμαστε σε επιφυλακή κάθε 24ωρο, μετά και την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η πρωτοφανής αδιαφορία και ανευθυνότητα που επιδεικνύει η δημοτική αρχή μπροστά σε έναν ενδεχόμενο κίνδυνο που θα σήμαινε την ολοκληρωτική καταστροφή της πόλης αλλά και μπροστά σε άλλα σοβαρά ζητήματα που χρήζουν άμεσων αποφάσεων, μαρτυρούν για άλλη μία φορά την ανικανότητα και την αναξιοπιστία της.





Ο χρόνος που έχει απομείνει μέχρι τις δημοτικές εκλογές, θα πρέπει να είναι χρόνος που θα αξιοποιηθεί κατάλληλα από τους δημότες, προκειμένου να κρίνουν τη συνέπεια των υποψηφίων ως προς τις θέσεις που πήραν στην πορεία του χρόνου για σημαντικά θέματα που αφορούν στην πόλη και κατά πόσο παρέμειναν σταθεροί στα όσα υποστήριζαν και για τα οποία οι πολίτες τους εμπιστεύτηκαν.

Στο σημείο που πλέον έχει φτάσει η πόλη, δεν υπάρχει χρόνος για αναβολές, πειράματα και φιλοσοφικές συζητήσεις χωρίς διεξοδικές και δραστικές λύσεις. Οι Αχαρνές χρειάζονται ανθρώπους με ήθος, ικανότητα αλλά πάνω από όλα θέληση και αποφασιστικότητα να «αλλάξουν» σελίδα, θέτοντας την πόλη μας σε τροχιά ανάπτυξης




Για να το επιτύχουμε αυτό, θέλουμε τον κάθε δημότη στο πλευρό μας, συμπαραστάτη και ενεργό μέλος, με κριτική άποψη και με νέες ιδέες ώστε μέσα από έναν υγιή διάλογο και ένα πρόγραμμα που είναι αποτέλεσμα χρόνιων διαβουλεύσεων να καταφέρουμε να πάρουμε πίσω την χαμένη αίγλη της πόλης μας.

Αναγνωρίζοντας την σοβαρότητα της κατάστασης της πόλης και πάντοτε με υπευθυνότητα και συνέπεια καταθέσαμε το πρόγραμμά μας ένα χρόνο πριν τις εκλογές για να έχουν οι πολίτες των Αχαρνών τη δυνατότητα να αξιολογήσουν επαρκώς τις προτάσεις και τις δεσμεύσεις μας οι οποίες καλύπτουν το ευρύτερο φάσμα των ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος Αχαρνών ενώ παράλληλα έχουμε εξ’ αρχής θέσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση τους.





Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρούμε δεδομένη την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό μας αφού πάντοτε με εντιμότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό η «Νέα Δύναμη» στέκεται δίπλα στον πολίτη, έχει καταφέρει να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί του και μένει μόνο όλοι μαζί ενωμένοι να «αλλάξουμε» σελίδα για τις Αχαρνές.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας