Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ: ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Άρθρο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βλαδίμηρου Μακρίδη, της δημοτικής παράταξης "Νέα Δύναμη" Αχαρνών.





Τρίτη, 17  Ιουλίου 2018

Ως δημότης της πόλης των Αχαρνών και μίας περιοχής με ιδιαίτερα αυξημένη εγκληματικότητα όπως είναι η περιοχή της Αυλίζας, που το εμπόριο των ναρκωτικών και οι τοξικομανείς μας κάνουν καθημερινά να βιώνουμε το δικό μας  Γολγοθά και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η κατάσταση αυτή μπορεί να αλλάξει, δεν μπορώ να μένω απαθής απέναντι στο τεράστιο πρόβλημα που υποβαθμίζει και εξευτελίζει την περιοχή μας και μας καθιστά αποδέκτες των τραγικών συνεπειών που θέτουν σε κίνδυνο την σωματική μας ακεραιότητα και την ίδια τη ζωή μας.




Ένας λόγος παραπάνω που εντείνει την κατάσταση , είναι το ότι καμία δημοτική αρχή δεν έσκυψε πάνω από την περιοχή δημιουργώντας υποδομές όπως πλατείες, παιδικές χαρές, αθλητικούς χώρους και δεν ενίσχυσαν τον ανύπαρκτο οδικό φωτισμό. 

Την πλήρη αδιαφορία άλλωστε μαρτυρά και το εγκαταλειμμένο σχολείο της Αυλίζας το οποίο ποτέ δεν λειτούργησε παρά το γεγονός ότι δαπανήθηκαν σχεδόν 2 εκ. ευρώ για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του οι οποίες σήμερα έχουν γίνει στέκι των τοξικομανών.

Η κεντρική εξουσία από την πλευρά της, ουδέποτε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και όσα κάθε φορά προαναγγέλλει για την πάταξη της εγκληματικότητας στην περιοχή μας ποτέ ουσιαστικά δεν γίνονται πράξη. Αντιθέτως η στάση της δημιουργεί ερωτηματικά, για τον λόγο που τίποτα δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα και δείχνει πως αν εμείς οι πολίτες δεν αφυπνιστούμε η κατάσταση θα παραμείνει ίδια ή και θα χειροτερεύσει.




Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας είναι η βεβαιότητά μου ότι έχουμε τη δύναμη σαν πολίτες,  με τις επιλογές μας να αλλάξουμε την κατάσταση και  να διεκδικήσουμε μία επάξια εκπροσώπηση της περιοχής μας για να ξαναφτιάξουμε τις γειτονιές μας ανθρώπινες, ασφαλείς και με υποδομές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής μας.

Οι ξεκάθαρες θέσεις του Παναγιώτη Γρηγοριάδη και της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» για την πλήρη εξάλειψη του εμπορίου των ναρκωτικών και της εγκληματικότητας, την απομάκρυνση των τοξικομανών από την πόλη μας και την αναβάθμιση της περιοχής μας  μέσω της δημιουργίας υποδομών ήταν ο λόγος που αποφάσισα να συστρατευτώ στο πλευρό τους.




Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι πολίτες των Αχαρνών πρέπει να αποκτήσουν μία υπεύθυνη φωνή, να δουν ξεκάθαρα τα προβλήματα και αξιολογώντας την κατάσταση να επιλέξουν άξιους εκπροσώπους που θα δώσουν άμεση λύση σε όλα τα προβλήματα της πόλης.
Βλαδίμηρος Μακρίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών- Τομεάρχης Αθλητισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας