Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Ακολουθεί ανακοίνωση της ομάδας Εθελοντών Αχαρνών "Κοινωνικό Έργο Προσφέρω".- Μετά από πολλά μηνύματα που λάβαμε από φίλους και φίλες της ομάδας μας από διάφορες γειτονιές του Μενιδίου, μας ειδοποίησαν για έναν κύριο γύρω στα 60, μετρίου αναστήματος, λίγο εύσωμος με ένα μικρό κενό στα μπροστινά δόντια του και λίγα μαλλιά.





Φοράει ένα ρολόι με χρυσό μπρασελέ, πολύ ευδιάθετος και καλοσυνάτος, με το όνομα Γιάννης.
Κυκλοφορεί σε διάφορες γειτονιές του Μενιδίου και ζητάει χρήματα.  Όσοι δεν έχουν του δίνουν τρόφιμα.

Η ιστορία του η εξής: Έχει έρθει όπως ισχυρίζεται από την Χιμάρα εδώ και 8 μέρες όπου του γκρέμισαν το σπίτι μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή με την γυναίκα του και τα τρία παιδιά του, δύο κόρες και ένα γιο.

Ο ίδιος δηλώνει δάσκαλος, οδοντίατρος η μία κόρη και οικονομολόγος η δεύτερη. Χτυπάει πόρτες και με ωραίο τρόπο ζητάει χρήματα ώστε να καλύψει ένα ποσό γύρω στα 60€ για να συμπληρώσει το ενοίκιο που δήθεν έχει βρει για το σπίτι που θέλει να νοικιάσει.




Ανακατεύει και διάφορα ονόματα της γειτονιάς, που δήθεν τον έχουν στείλει στην πόρτα τους.

Βρέθηκε και στην δική μας γειτονιά όπου του ζητήσαμε να τον μεταφέρουμε στο προσωρινό σπίτι του, ώστε να καταγράψουμε τις ανάγκες της οικογένειάς του όμως βρήκε μια δικαιολογία ότι τον περιμένανε σε κάποιο σπίτι να του δώσουν φαγητό και δεν ήρθε ποτέ σε εμάς ξανά.




Όσο περνάνε οι μέρες, τα μηνύματα αυξάνονται για τον άνθρωπο αυτό. Μας έχουν πάρει και τηλέφωνο για να βοηθήσουμε κάποια οικογένεια και πάνω στην κουβέντα μας λένε την ίδια ιστορία, χωρίς να γνωρίζουν αν είναι αλήθεια ή όχι.

Πολλοί συνάνθρωποι μας του έχουν δώσει χρήματα από μικρό ποσά έως και 20€ όπως έχουμε μάθει.
Σας συνιστούμε μεγάλη προσοχή αν σας πέσει στην αντίληψή σας.




Αν χρειαζόταν πραγματικά βοήθεια, δεν θα την είχε αρνηθεί από εμάς αλλά και από άλλους φίλους που του πρόσφεραν την βοήθειά τους αλλά ποτέ δεν εμφανιζότανε ξανά.Αν χρειαζόταν πραγματικά βοήθεια, δεν θα την είχε αρνηθεί από εμάς αλλά και από άλλους φίλους που του πρόσφεραν την βοήθειά τους αλλά ποτέ δεν εμφανιζότανε ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας