Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΗΤΑ Ο Π. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΚΥΡΙΑΚΗ


Ακολουθεί επιστολή του Π. Γρηγοριάδη, υποψηφίου δημάρχου Αχαρνών και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Δύναμη". Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή.





Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018
Αγαπητέ συνδημότη,
η ιστορική πόλη των Αχαρνών, με τη γεωγραφική της θέση, την καθόλου τυχαία ύπαρξη των βασιλικών ανακτόρων στην περιοχή και τις τεράστιες ανεκμετάλλευτες εκτάσεις θα μπορούσε σήμερα να είναι πόλη πρότυπο για όλη τη χώρα.
Όμως,  οι λανθασμένοι χειρισμοί, η ασυνέπεια και η αδιαφάνεια οδήγησαν και οδηγούν το δήμο στη σημερινή τραγική κατάσταση και χωρίς συναίσθηση των συνεπειών με τις οποίες βρισκόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά,  συνεχίζουν με απάθεια το απαξιωτικό και καταστρεπτικό τους έργο.



Τα βιώματα και οι συνέπειες που έχεις υποστεί μέχρι σήμερα θα πρέπει να είναι η αφετηρία της κρίσης σου για να ανατρέψεις καθετί που σε προσβάλει και σε υποβαθμίζει  και να γεννηθεί η ελπίδα που θα δώσει τα εχέγγυα για μία σύγχρονη, βιώσιμη και ανταγωνιστική πόλη.




Η παράταξη μας με γνώμονα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλη μας και με σεβασμό στις ελπίδες που τρέφουν οι πολίτες για ένα καλύτερο αύριο, κατάρτισε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που εγγυάται τόσο την ασφάλεια όσο και την ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής στην περιοχή μας.
Για το λόγο αυτό ζητάμε από τους πολίτες των Αχαρνών να μας αξιολογήσουν πολύ αυστηρά για κάθε μία από τις δεσμεύσεις μας, τις οποίες όπως έχω δηλώσει  έχουμε την εμπειρία και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε στο ακέραιο από το ίδιο βράδυ που θα εκλεγούμε δημοτική αρχή.




Αγαπητέ συμπολίτη,
μετά από 25 χρόνια σκληρών, καθαρών και έντιμων αγώνων, έχω καταφέρει να οργανώσω μία παράταξη αποτελούμενη από καταξιωμένα στελέχη μαζί με τα οποία θα μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα όσα ονειρευόμαστε όλοι για την πόλη μας.
Σε αυτή την  κομβική και ιστορική στιγμή για την τύχη της πόλης μας, ζητώ τη δυναμική στήριξή σας για να είμαστε από την πρώτη Κυριακή η νέα δημοτική αρχή  που θα αφήσει πίσω το αποτυχημένο παρελθόν και θα σηματοδοτήσει μία νέα επιτυχημένη εποχή για το δήμο μας.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών
Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας