Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης για τα Ολυμπιακά ακίνητα


Την σύγκλιση Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου ζητάει ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης για το θέμα των Ολυμπιακών ακινήτων τα οποία δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια η Πολιτεία δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει με αποτέλεσμα να δέχονται κάθε είδος βανδαλισμό και πλιάτσικο από επιτήδειους που προκαλούν κάθε είδους καταστροφή στη δημόσια περιουσία.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου και η επιστολή του κ. Γρηγοριάδη. 

Η τραγική λεηλασία και οι απίστευτες καταστροφές που υφίσταται το Ολυμπιακό χωριό μέχρι σήμερα, και τις οποίες σαν επικεφαλής παράταξης έχω επισημάνει επανειλημμένα τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και σε άλλες δημόσιες τοποθετήσεις μου, οδηγούν στην απώλεια ενός σημαντικού περιουσιακού στοιχείου για το δήμο Αχαρνών.
Το ως άνω γεγονός μας βάζει σε υποψίες πως δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είτε η απόλυτη καταστροφή να είναι εσκεμμένη είτε να προέρχεται από την ανικανότητα και ανεπάρκεια της τοπικής και κεντρικής εξουσίας, στις οποίες για πολλοστή φορά επισημαίνουμε ότι η συνέχιση της καταστροφής τους καθιστά ηθικούς αυτουργούς.
Την ίδια στιγμή που το πλιάτσικο στο Ολυμπιακό χωριό καλά κρατεί, οι φοροκλέπτες του δημοσίου απαιτούν από τους Έλληνες πολίτες να πληρώνουν δεκάδες φόρους σε βαθμό που σβήνουν κάθε ελπίδα ανάπτυξης από τις επιχειρήσεις ενώ  οι οικογένειες στερούνται ακόμα και τη σίτιση. Μάλιστα, οι φοροεισπράκτορες  με περίσσια προκλητικότητα λεηλατούν τα ταμεία του Δημοσίου καταστρέφοντας την περιουσία του ελληνικού λαού.
Με αυτά τα δεδομένα κρίνεται απαραίτητη η σύγκλιση Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου  για την διεκδίκηση των Ολυμπιακών ακινήτων που βρίσκονται στο δήμο Αχαρνών τα οποία ούτως ή άλλως δικαιωματικά μας ανήκουν αλλά και  για να προλάβουμε την περαιτέρω λεηλασία της δημόσιας περιουσίας.
Παναγιώτης Γρηγοριάδης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη» 

Μάλιστα ο κύριος Γρηγοριάδης απέστειλε και σχετική επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένα Δημοτικό Συμβούλιο που θα έχει ως μοναδικό θέμα την διεκδίκηση και αξιοποίηση των Ολυμπιακών ακινήτων που βρίσκονται εντός του δήμου Αχαρνών. 

Ακολουθεί η επιστολή: