Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

"ΣΤΗ ΦΑΚΑ" ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. 18ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΣΕ ΜΕΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

"Στη φάκα" της Αστυνομίας έπεσε έπειτα από έρευνα ένας 18χρονος Έλληνας διαρρήκτης ο οποίος δρούσε σε Μενίδι και Άνω Λιόσια.



Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες αφού είχε είχε μπει σε δύο σπίτια στην περιοχή των Άνω Λιοσίων από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο 18χρονος αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενααπό τα σπίτια όμως έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους και διέφυγε.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άνω Λιοσίων, οι δράστης, μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, από τον περασμένο Απρίλιο, προέβαινε συστηματικά στην διάπραξη κλοπών από οικίες στα Άνω Λιόσια και στις Αχαρνές.




Πιο συγκεκριμένα, παραβίαζε τις θύρες εισόδου και στην συνέχεια, ανεξάρτητα της παρουσίας των ενοίκων, αφαιρούσε χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί επιπλέον δεκαεννέα περιπτώσεις κλοπών από οικίες, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις, συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.