Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ληστεία με καλάσνικοφ σε εταιρία ζαχαροπλαστικής στις Αχαρνές

Με καλάσνικοφ στα χέρια, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ληστές εισέβαλαν σε εταιρία ζαχαροπλαστικής στις Αχαρνές όπου κράτησαν τους υπαλλήλους του καταστήματος για ομήρους ενώ διέφυγαν με λεία 600 ευρώ.
Πιο αναλυτικά, τα τρία άτομα που μπήκαν στο κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Τριάδος ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκονται τα γραφεία της επιχείρησης και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ. Στη συνέχεια υπάλληλος από το προσωπικό του καταστήματος ενεργοποίησε το συναγερμό. Ωστόσο όσο οι δύο από τους ληστές βρίσκονταν στον πρώτο όροφο ο τρίτος από τους δράστες κρατώντας καλάσνικοφ ανέλαβε να επιτηρεί το ισόγειο. Εκεί κράτησε ομήρους υπαλλήλους του καταστήματος, τους οποίους ανάγκασε να καθίσουν ακίνητοι στο πάτωμα για αρκετή ώρα.
Κατόπιν, οι ληστές επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Οι δράστες έβαλαν φωτιά στο κλεμμένο όχημα, με το οποίο διέφυγαν και το εγκατέλειψαν στην οδό Ασφοδέλου. Εκεί επιβιβάστηκαν σε δύο οχήματα και εξαφανίστηκαν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.