Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Για την πόλη μας: Και για τη μεταστέγαση της Αστυνομίας στην Αυλίζα οι ευθύνες στο Δήμο Αχαρνών; Τι απαντάει ο Υπουργός κ. Τόσκας

Συνεχίζει τις βολές απέναντι στην δημοτική αρχή η δημοτική παράταξη "Για την πόλη μας", αυτή τη φορά σχετικά με το εγκατελειμένο σχολείο της Αυλίζας το οποίο εδώ και χρόνια κάτοικοι και φορείς επιθυμούν να το δουν αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με έγγραφο το οποίο δημοσιεύει η παράταξη του κ. Ντούρου η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά το δήμο Αχαρνών και την υπάρχουσα διοίκηση σχετικά με τη μη μεταφορά του Α.Τ. Αχαρνών στην πολύπαθη περιοχή.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ"

Όπως προκύπτει ακόμα μια επίσημη αλληλογραφία φανερώνει την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για την πολύπαθη Αυλίζα. Αυτή αφορά το Αστυνομικό Τμήμα,  που δυστυχώς δεν βλέπουμε να μεταφέρεται στην Αυλίζα, αν συνεχιστεί η ίδια τακτική αδράνειας από τη σημερινή δημοτική αρχή και τον κ. Κασσαβό.

Σε επερώτηση της Βουλευτού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  κ.  Χριστοφιλοπούλου για την εγκληματικότητα στις Αχαρνές, συμπεριλαμβάνεται η αναφορά στην καθυστέρηση μεταστέγασης του αστυνομικού τμήματος στο εγκαταλελειμμένο σχολείο στην Αυλίζα.

Το Υπουργείο Εσωτερικών δια μέσω του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Τόσκα αυτή τη φορά, επιρρίπτει και αυτό τις ευθύνες στο Δήμο Αχαρνών για αδράνεια. Μέχρι και τον περασμένο Νοέμβριο, όταν απαντήθηκε το ερώτημα της Βουλευτού, ο Δήμος Αχαρνών δεν είχε προβεί σε καμία ενέργεια για αλλαγή της χρήσης γης.

Διαβάστε τι απαντάει ο κ. Τόσκας αφήνοντας για μια ακόμη φορά έκθετο τον Δήμο Αχαρνών:



"Δεν προκύπτει να έχει περιέλθει οποιαδήποτε αλλαγή χρήσεων γης προκειμένου στη συνέχεια οι αρμόδιες υπηρεσίες του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες"


Εμείς για ακόμη φορά θα ζητήσουμε από τη Δημοτική Αρχή να απευθυνθεί στους δημότες αυτής της πόλης και να απαντήσει γιατί  είναι τόσο αδρανής για μια περιοχή τόσο υποβαθμισμένη.

Μάλιστα όλα αυτά γίνονται την ίδια στιγμή που το διαδίκτυο κατακλύζεται από φωτογραφίες του Δημάρχου δήθεν να βρίσκεται σε πυρετώδεις δράσεις αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Δυστυχώς η πραγματικότητα τον διαψεύδει.