Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Διέγραψε Χαριτίδη και Χίο ο Γιάννης Κασσαβός

Εκτός της δημοτικής παράταξης "Αχαρναί- Ενεργοί Πολίτες" τέθηκαν μετά από απόφαση της δημοτικής ομάδας η Μαρία Χαριτίδη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών αλλά και ο Αναστάσιος Χίος.
Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικά στελέχη της παράταξης του Γιάννη Κασσαβού, τα οποία στήριξαν με αρκετές ψήφους την εκλογή του σημερινού δημάρχου των Αχαρνών.

Σε κάθε περίπτωση η απομάκρυνση των δύο στελεχών και ιδιαίτερα αυτή της κ. Χαριτίδη, έπειτα και από την παραίτηση του Θ. Αφουξενίδη πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών και συζύγου της αν και αναμενόμενη πρόκειται να πλήξει σοβαρά το κύρος της δημοτικής αρχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με καταγγελία της δημοτικής παράταξης "Για την Πόλη μας" και των στελεχών της καταγγέλθηκε η μονομερής απόφαση του δημάρχου να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο εν αγνοία της Προέδρου, πράξη για την οποία η Μαρία Χαριτίδη "άδειασε" λίγη ώρα αργότερα τον Δήμαρχο ακυρώνοντας την πρόσκληση που είχε αποσταλεί προηγουμένως.

Για πολλούς η απομάκρυνση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο της Μαρίας Χαριτίδη και του Στέφανου Χίου ήταν θέμα χρόνου. Αναμένεται να δούμε εάν τα δύο στελέχη θα προβούν από τη δική τους πλευρά σε κάποια δήλωση με την οποία να ξεκαθαρίζουν τους λόγους της σύγκρουσης και απομάκρυνσής τους από την παράταξη Κασσαβού.

Παρακάτω σας παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου που απέστειλε η παράταξη "Αχαρναί- Ενεργοί Πολίτες":

Σχετικά θέματα: