Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

Οι ημέρες του Πάσχα, είναι συνυφασμένες με την παράδοση, την οικογένεια, το Θείο Δράμα αλλά και τη χαρά της Αναστάσεως. Η ελληνική κοινωνία με σεβασμό και αγάπη γιορτάζει κάθε χρόνο τηρώντας πιστά τα ήθη και τα έθιμα που μας κληροδοτήθηκαν εδώ και αιώνες.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

Έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, που είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι διακινούσαν ναρκωτικά στην περιοχή των Αχαρνών.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΚΑΠΟΤΑ- ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο Π. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

Με σοβαρότατες καταγγελίες για τον καταυλισμό ΚΑΠΟΤΑ, ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης ξεκαθαρίζει τις θέσεις του απέναντι στο θέμα για το οποίο έχει κατηγορηθεί, μιλώντας για όλους και για όλα. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το δελτίο Τύπου.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Δ. ΑΧΑΡΝΩΝ: ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Ξεκινά η διαδικασία χορήγησης ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης ρεύματος σε καταναλωτές που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού στον Δήμο Αχαρνών.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ


Ανοιχτή εκδήλωση ακόμα και σε όσους δεν έχουν άμεση ή έμεση σχέση με επιχειρήσεις κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών, διοργανώνουνν οι Εθελοντές Δασοπυροπροστασίας Αττικής την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΚΑΥΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ


Στην μονίμως απροστάτευτη Πάρνηθα, στο παρθένο της κομμάτι, εκεί που όλοι εύχονταν να μη συμβεί το κακό, έγινε τελικά. Από τις 13.50 μαίνεται πυρκαγιά που ξεκίνησε από τη θέση Βούτημα (νοτιοδυτικά του Αυλώνα).

ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ


Η επανενεργοποίηση της γραμμής του προαστιακού στο Μενίδι εξετάζεται ως σοβαρό πλέον ενδεχόμενο, στο πλαίσιο της σύνδεσης του Προαστιακού της Αθήνας με τα τρία λιμάνια της Αττικής, δηλαδή με Ελευσίνα, Λαύριο και Ραφήνα.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΚ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ- ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ COMBAT 18 ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ- ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Σοκ προκαλεί η ομολογία ενός από τους συμμετέχοντες στην ακροδεξιά οργάνωση "Combat 18" ότι χρησιμοποίησαν ακόμα και την δολοφονία του 11χρονου Μάριου, του μαθητή που το περασμένο καλοκαίρι βρήκε τραγικό θάνατο από

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΠΑΡΝΗΘΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ- ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΝΗΜΕΣ...

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Πάρνηθα που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία, το ντοκιμαντέρ επαναφέρει στην επιφάνεια όλα όσα συνέβησαν, αλλά κυρίως την άγνωστη και διαρκή μάχη για την αναγέννηση της Πάρνηθας.

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ"

Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο αποφάσισε υπέρ του κλεισίματος του Mega, με 6 ψήφους υπέρ και 3 κατά.Το ΕΣΡ έκρινε ότι το Mega Channel ανήκει στη ρύθμιση του άρθρου 28 παρ 10 του Ν.4496/2017 και δεν μπορεί να θεωρηθεί θεματικός τηλεοπτικός σταθμός.

«ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ» ΤΟΥ ΜΠ. ΜΠΡΕΧΤ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες της ΚΝΕ... με κορύφωση το μαθητικό φεστιβάλ στις 30 Μάρτη 2018 στο Δημαρχείο Αχαρνών.

ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ

Με μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός το πρωί της Δευτέρας 12 Μαρτίου 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Αχαρνών για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. 

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Ερώτηση για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών κατέθεσαν στη Βουλή προς τον υπουργό Παιδείας οι βουλευτές του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, Γιάννης Γκιόκας και Λιάνα Κανέλλη.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΙΙ"

Για το πρωί της Τρίτης στις 8 ώρα π.μ. αναβλήθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων, η έναρξη υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ», όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ- ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 13ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Διαβάστε παρακάτω τα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Μαρτίου. Τι συνέβη στο πέρασμα των χρόνων σαν.... σήμερα;;

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Ο ΧΡΥΣΟΣ ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Ο Νίκος Αναστασίου,είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να λύσει ένα πολύ δύσκολο κατασκευαστικό πρόβλημα των τοίχων της νέας όπερας της Αθήνας και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο. Γιος ξυλουργού που το 1981 άνοιξε το δικό του μικρό ξυλουργείου στο Μενίδι κατάφερε να φτιάξει μια μικρή επιχείρηση που ο Νίκος Αναστασίου μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη έφτασαν σε άλλο επίπεδο.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ- ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ- ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Του Παναγιώτη Λαζαρίδη, Πτυχιούχου Οικονομικής Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων- Σημαντικές αλλαγές έχουν επέλθει στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ ως προς τις κατηγορίες των δικαιούχων αλλά και τα κριτήρια ένταξης αφού το νέο ΦΕΚ αποδεσμεύει

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Ακολουθεί δελτίο Τύπου της ΔΗΜ. ΤΟ. Αχαρνώνσχετικά με το επικείμενο κλείσιμο της ΔΟΥ Αχαρνών.- Οι Δημότες του Δήμου Αχαρνών Θρακομακεδόνων βρίσκονται μπροστά σε ένα ακόμα επεισόδιο

Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Είναι μόλις 21 ετών και είναι από το Μενίδι. Ο λόγος για τον Νίκο Τζανόπουλο, έναν ταλαντούχο φωτογράφο, ο οποίος μας συστήνεται μέσα από μία συνέντευξη

Π. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ

Την επιτακτικότητα σύγκλισης Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την μετεγκατάσταση του καζίνο εκτός των ορίων του δήμου Αχαρνών τονίζει ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ζητώντας για ακόμη μία φορά την πραγματοποίηση

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΣΕΒΑ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

Με κεντρικό σύνθημα, «Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε άλλο την πολιτική που μας κλείνει τα μαγαζιά και που μας βάζει να τους κυνηγάμε για να τους πληρώσουμε», με αφορμή τη μεταφορά της ΔΟΥ Αχαρνών,