Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Να περιορίσουν την εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους ζητά ο δήμος Ιλίου από τους πολίτες

Τον περιορισμό της εναπόθεσης απορριμμάτων στους κάδους ζητά από τους πολίτες ο δήμος Ιλίου καθώς η πόλη δείχνει να πνίγεται ήδη από τους υπερχειλισμένους κάδους που με τη σειρά τους αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ: Η μαζικότερη κινητοποίηση κατά της εγκληματικότητας αύριο Τετάρτη στις 19:00

Η μαζικότερη κινητοποίηση κατά της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών που έχει γίνει μέχρι τώρα πρόκειται να είναι αυτή που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 19:00. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Δήμου σχετικά με την πορεία.

Η ΙΛΕΑ συμμετέχει στη μεγάλη διαδήλωση κατά της εγκληματικότητας

Η Ι.Λ.Ε.Α. καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές της στη μεγάλη διαδήλωση των μαζικών Φορέων και Συλλόγων, τη​ν Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Αχαρνών.

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

"Πονοκέφαλος" για την Αστυνομία το νέο κρούσμα με σφαίρα στο Μενίδι

"Πονοκέφαλο" έχει προκαλέσει στην Αστυνομία το νέο περιστατικό με σφαίρα που κατέληξε σφινωμένη σε τοίχο σπιτιού στο Μενίδι και το οποίο συνέβη περίπου στις 5 το απόγευμα της Κυριακής 25 Ιουνίου.

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Π. Γρηγοριάδης: Αυτός ο αγώνας κατά της εγκληματικότητας δεν πρέπει να χαθεί

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Η μάχη που ξεκίνησε στο δήμο Αχαρνών για να απαλλαχτούμε από το εμπόριο ναρκωτικών και την εγκληματικότητα, με αιτία το έγκλημα που στέρησε τη ζωή από έναν 11χρονο μαθητή του δήμου μας είναι επιτακτική ανάγκη να κερδηθεί.

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μάριου εξετάζει η αστυνομία

Προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις στρέφει πλέον τις έρευνές της η Αστυνομία σχετικά με την εξιχνίαση της δολοφονίας του 11χρονου Μάριου. Πιο αναλυτικά

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Αχαρνείς Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση: Τι λέει για την αλλαγή στάσης του δημάρχου Αχαρνών απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης για την εγκληματικότητα

Να δώσει εξηγήσεις ο Δήμαρχος Αχαρνών γιατί ενώ αρχικά δήλωσε ικανοποιημένος από τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στις Αχαρνές έπειτα άλλαξε στάση και τα χαρακτήρισε ανεπαρκή ζητά η παράταξη του Οδυσσέα Καμπόλη, "Αχαρνείς: Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση". Ακολουθεί αυτούσιο το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη. 

Εσύ είσαι... κουτοπόνηρος; Δείξε πώς σκέφτεσαι για την πόλη σου και τι στο acharnesbeast!!!

Το acharnesbeast.blogspot.gr εγκαινιάζει μία νέα κατηγορία η οποία ανήκει σε όλους εσάς που στηρίζετε την προσπάθειά μας, διαβάζοντας τα όσα γράφουμε. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μην είστε απλά σχολιαστές στα όσα εμείς γράφουμε αλλά εφόσον το επιθυμείτε να καταθέσετε τις δικές σας απόψεις είτε επώνυμα είτε ανώνυμα, όπως δηλαδή εσείς επιθυμείτε!

Βήμα πίσω δεν κάνουν οι κάτοικοι στο Μενίδι- Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών-

Την συνέχιση των κινητοποιήσεων κατά της εγκληματικότητας ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών εν μέσω κλιμάκωσής τους. Κατ' αυτόν τον τρόπο εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τα μη επαρκή μέτρα που έχουν ληφθεί έως τώρα αλλά και για τις εξαγγελίες που δεν φαίνεται να πείθουν κανένα ότι τουλάχιστον μπορούν να αποδώσουν άμεσα καρπούς. Οι δημότες δείχνουν ανικανοποίητοι ενώ το αίσθημα ασφάλειας μετά και τον θάνατο- δολοφονία του μικρού Μάριου φαίνεται πως έχει εφαναιμιστεί για τα καλά.

Με επιτυχία έκλεισε το 4ο Ilion Legends Tournament της Ένωσης Ιλίου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή (18/6) το 4ο Ilion Legends Tournament που διοργάνωσε η Ένωση Ιλίου για αγόρια (06-07) και κορίτσια (05-06), στο Κλειστό Γ.Κακούρης, με την Τελετή Λήξης.

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αχαρναϊκός

Την παραίτηση του από Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ γνωστοποίησε  ο κ.Κλήμης Κολιός.
Ακολουθεί η επιστολή του:

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Δημοτικό Συμβούλιο στο δήμο Ιλίου την Πέμπτη 22/6 στις 20:30

Με 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη πρόκειται να συνέλθει το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ιλίου την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στις 20:30 το απόγευμα. Δείτε παρακάτω τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΔΕΝ μας ικανοποιούν τα μέτρα- Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις λέει ο δήμαρχος Αχαρνών

Την ανεπάρκεια των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση κατά της εγκληματικότητας και του εμπορίου ναρκωτικών καταδεικνύει ο δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός ο οποίος με υπόμνημά του καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ειρηνικά αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τα μέτρα της αστυνομίας και του υπουργείου δεν είναι ικανοποιητικά.

Έκκληση Συρινίδη για περιορισμό των απορριμμάτων λόγω κλεισίματος του ΧΥΤΑ Φυλής

Έκκληση στους κατοίκους των Αχαρνών κάνει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Θεόδωρος Συρινίδης να περιορίσουν την εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους λόγω των κινητοποιήσεων που θα κρατήσουν κλειστό το ΧΥΤΑ Φυλής. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αντιδημάρχου...

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ξεκίνησε το 5ο Camp της Ένωσης Ιλίου- Μεγαλύτερη η συμμετοχή σε σχέση με πέρυσι

Ξεκίνησε το 5ο Basketball Camp της Ένωσης Ιλίου με τον αριθμό των συμμετεχόντων να ξεπερνάει κατά πολύ τον περυσινό.

Παραίτηση Γιώργου Σιδηρόπουλου από τη παράταξη Κασσαβού- Δείτε την προσωπική του ανάρτηση για το θέμα

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Σιδηρόπουλος από την παράταξη του Γιάννη Κασσαβού ενώ παραμένει ενεργός ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος,  Την παραίτησή του γνωστοποίησε στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017.

Ο κύριος Σιδηρόπουλος έχει διατελέσει αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου θέση όμως από την οποία παραιτήθηκε το περασμένο έτος ενώ συνέχισε να παραμένει στην παράταξη της δημοτικής αρχής.





Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος, μιας και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, η δημοτική αρχή δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τα όσα υποσχέθηκε στους δημότες. Την παραίτησή του ακολούθησε σχετική ανάρτηση στα social media...


Λαϊκή Συσπείρωση Αχαρνών: Η Δημοτική Aρχή έχει ευθύνη για τις προβοκάτσιες- Δεν συμμετέχουμε σε κινητοποιήσεις του πουθενά!

Ψηφίζοντας παρόν και αποχωρώντας από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αχαρνών Βασίλης Τοπαλιανίδης και Παναγιώτα Αγγελοπούλου, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στις όψιμες όπως τις χαρακτήρισαν κινητοποιήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται τις τελευταίες εβδομάδες στις Αχαρνές με αφορμή τον τραγικό θάνατο ενός 11χρονου αγοριού.

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ- ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Με 35 ψήφους υπέρ, 2 παρών αλλά και ηχηρές... απουσίες πάρθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να ταχθεί στο πλευρό των πολιτών στις καθημερινές πορείες διαμαρτυρίας

Νέο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 16:00

Με μία συνεδρίαση η οποία ασχολήθηκε με το ζήτημα της εγκληματικότητας, τη δημιουργία Επιτροπής Αγώνα κατά της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας και την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων στην περιοχή μας,

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Αναστάσης Ράμμος: Έρχεται από το Καματερό και μας κάνει "Άνω Κάτω"

Ο 26χρονος Αναστάσης Ράμμος έγινε γνωστός μέσα από τον διαγωνισμό Jumping Fish με το τραγούδι "Όλα τα μυστικά". Μεγάλωσε στο Καματερό και είχε πάντα όνειρο να ασχοληθεί με το τραγούδι μιας και τα μαθήματα του σχολείου δεν ήταν το δυνατό του σημείο, όπως παραδέχεται στην Espresso.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

Με το πρώτο του τραγούδι "Εδώ που φτάσαμε να αγγίζει τα περίπου 300.000 views στο youtube ο Γιάννης Ξανθόπουλος, το ανερχόμενο αστέρι από το Μενίδι, μετά τη νίκη του στο Rising Star, μας συστήνεται δισκογραφικά, και φυσικά το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από αυτό που θα λέγαμε "αντάξιο των προσδοκιών μας"!

Το νέο του κομμάτι φέρει την υπογραφή των Βασίλη Γαβριηλίδη και της  Αγγελικής Μακρυνιώτη.





Ακούστε παρακάτω το πρώτο τραγούδι του Γιάννη Ξανθόπουλου που ξεκινάει το δικό του μουσικό ταξίδι στην ελληνική δισκογραφία. 





Εμείς θα του ευχηθούμε πολύ καλή επιτυχία αν και το άστρο του δεν χρειάζεται τις ευχές μας για να λάμψει!

Αντιδράσεις για τη Λευκή Νύχτα στο Ίλιον

Την έντονη αντίδραση του σωματείου ΠΑ.Σ.Ε.WIND προκάλεσε η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» σε περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Κούρα προβάτων από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αττικής «Άγιος Γεώργιος» στην Ανθοκομική Έκθεση Θρακομακεδόνων

Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννη Τσιρώνη πραγματοποιήθηκε η «κουρά» προβάτων που διοοργώνωσε ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής στους Θρακομακεδόνες του Δήμου Αχαρνών στα πλαίσια της Ανθοκομικής Έκθεσης στις 3 Ιουνίου 2017.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης: Ανοχύρωτες οι Αχαρνές απέναντι σε ένα εγκληματικό καθεστώς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Το τραγικό γεγονός που συνέβη στην πόλη μας, αποδεικνύει για άλλη μια φορά το πόσο ανοχύρωτη και ανυπεράσπιστη είναι η κοινωνία των Αχαρνών απέναντι σε ένα οχυρωμένο εγκληματικό καθεστώς.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΕΥΝΟΪΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΓΕΙΑ

Την πρόθεσή της να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε οι Ρομά να μπορούν να εισαχθούν στα πανεπιστήμια χωρίς εξετάσεις. Εκτός όμως από τις δράσεις που ευνοούν την πρόσβαση των Ρομά στην εκπαίδευση,  μέτρα θα ληφθούν και για την ευνοϊκότερη πρόσβαση τους στην εργασία, τις κοινωνικές παροχές, την υγεία και τον αθλητισμό, ενώ προαναγγέλθηκε η αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου που αφορά την οπλοφορία.

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

PROTAGON: ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΓΓΡΑΦΟ- ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

Με ένα έγγραφο- αναφορά της ΕΛ.ΑΣ.  που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protagon.gr περιγράφεται λεπτομερώς η δραματική κατάσταση με το εμπόριο ναρκωτικών να "δεσπόζει" στην περιοχή. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το ρεπορτάζ και δείτε τα σχετικά έγγραφα.

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ: ΤΡΟΦΙΜΑ, ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Τρόφιμα, νερά και είδη προσωπικής υγιεινής μαζέυουν οι εθελοντές του Κοινωνικού Έργου "Προσφέρω" για τους σεισμόπληκτους της Λέσβου. Διαβάστε παρακάτω πού μπορείτε να απευθυνθείτε προκειμένου να βοηθήσετε. 

Δέσμη μέτρων της ΕΛ.ΑΣ κατά της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών

Στην ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας και δράσης στο δήμο Αχαρνών προσανατολίζεται η Ελληνική Αστυνομία έπειτα και από την παράσταση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Δήμου Αχαρνών στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την Τετάρτη 14/6 αλλά και της συνάντησης αντιπροσωπείας του Δήμου Αχαρνών και της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Γιάννης Κασσαβός

Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου "Γεννηματάς" με έμφραγμα νοσηλεύεται από την Πέμπτη 15 Ιουνίου ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός. Η έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο δήμο Αχαρνών μετά τον τραγικό χαμό του 11χρονου μαθητή φαίνεται ότι επιβάρυναν ακόμη περισσότερο την υγεία του.

Στη Βουλή τα προβλήματα του 1ου Ειδικού Σχολείου Ιλίου με ερώτηση του ΚΚΕ

Ερώτηση για τα προβλήματα στη λειτουργία του 1ου Ειδικού Σχολείου Ιλίου κατέθεσαν προς τους υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών οι βουλευτές του ΚΚΕ Χρήστος ΚατσώτηςΓιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη και Διαμάντω Μανωλάκου.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Τις δικές της προτάσεις για την πάταξη της εγκληματικότητας στο Μενίδι υπέβαλε στη σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της περιοχής η δημοτική παράταξη "Για την Πόλη μας". Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις προτάσεις της.

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ: ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/6

Η δημοτική αρχή αποφάσισε προσωρινή παύση των κινητοποιήσεων, γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών, οι οποίοι διαχωρίζουν πλέον τη θέση τους από αυτή του δήμου και με δική τους πρωτοβουλία κατεβαίνουν και την Πέμπτη στους δρόμους.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ- ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ- ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Σε προσωρινή παύση των κινητοποιήσεων προσανατολίζεται ο δήμος Αχαρνών, γεγονός το οποίο δημιούργησε ένταση στην σημερινή πορεία που πραγματοποιήθηκε με αφετηρία την πλατεία Καράβου. Σκοπός της διακοπής των κινητοποιήσεων είναι να δοθεί χρόνος στην αστυνομία να εφαρμόσει το νέο επιχειρησιακό της σχέδιο στην περιοχή των Αχαρνών.

ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ: ΡΟΜΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ 12ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ

Έναν 12χρονο μαθητή καταδίωξαν αθίγγανοι έξω από το 3ο Γυμνάσιο Αχαρνών καταγγέλει στο acharnesbeast.blogspot.gr γονέας ενός άλλου μαθητή του ίδιου σχολείου.

Τσιγγάνοι ξυλοκόπησαν και λήστεψαν νεαρό στο σταθμό του ΣΚΑ στο Μενίδι

Και νέο κρούσμα ληστείας στο Μενίδι, αυτή τη φορά στο σταθμό του ΣΚΑ, στις 12 Ιουνίου, σύμφωνα με καταγγελία που αναρτήθηκε στα social media. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τι καταγγέλει μητέρα που ο γιος της ξυλοκοπήθηκε από Ρομά στο σταθμό του ΣΚΑ. 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ: ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟ ΣΤΙΣ 7 ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Για άλλη μία φορά, απτόητοι οι κάτοικοι των Αχαρνών συνεχίζουν να ενώνουν τις φωνές τους ενάντια στο πρόβλημα της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών που μαστίζει την πόλη. Για άλλη μία μέρα δίνουμε όλοι το παρόν στην πορεία διαμαρτυρίας ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ. Σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΒΟΥ.

Το τελευταίο «αντίο» στην Καίτη Παπανίκα είπαν συγγενείς και φίλοι

Το μεσημέρι της Τρίτης και σε στενό οικογενειακό κύκλο, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν την ηθοποιό, Καίτη Παπανίκα, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Τι συζήτησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής για το πρόβλημα της εγκληματικότητας στο Μενίδι


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου η δεύτερη κατά σειρά σύσκεψη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής Αριστείδη Μπαλτά, Γιώργο Πάντζα, Νάσοα Αθανασίου, Πάνο Σκουρολιάκο και Γιάννη Δέδε μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Ανατολικής Αττικής και της περιοχής των Αχαρνών για το σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει στο δήμο Αχαρνών μετά τον τραγικό χαμό του 11χρονου μαθητή.

Με 170 διαφορετικούς οίνους από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων

Με 170 διαφορετικούς οίνους από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων στο Divani Caravel ξενοδοχείο-Αθήνα, στις 27-29 Μαΐου.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Βολές κατά Μιχάλη Οικονομάκη και Χρυσούλας Κουράση για εγκληματικότητα- παραβατικότητα στα Άνω Λιόσια

Στον απόηχο του θανάτου του 11χρονου Μάριου στις Αχαρνές η "Δύναμη Συμμετοχής εξαπολύει ευθείες βολές κατά του αντιδημάρχου Καθημερινότητας του δήμου Φυλής Μ. Οικονομάκη και της Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Παραβατικότητας Άνω Λιοσίων για την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την επιστολή της παράταξης για το θέμα.

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ: Ψηφίστε εδώ για να δοθεί τέλος στην εγκληματικότητα σε Αχαρνές(Μενίδι) ,Ανω Λιόσια ,Ζεφύρι και γύρω περιοχες.

Ένα ψήφισμα στην ιστοσελίδα avaaz.org για τις Αχαρνές και τις γύρω περιοχές θέλει να δυναμώσει τη φωνή του και το ανάστημά του, για να δοθεί ένα τέλος στην εγκληματικότητα που επικρατεί στις περιοχές της Δυτικής Αττικής.

"Ανάσα" για το πάρκο Αντώνης Τρίτσης η ένταξή του στο σχεδιασμό για τους πράσινους διαδρόμους

"Ανάσα" για το πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" αποτελεί η απόφαση της διοίκησης του φορέα διαχείρισης να εντάξει την έκταση των 913 στρεμμάτων στο σχεδιασμό για τους πράσινους διαδρόμους που θα διατρέχουν περιοχές στο λεκανοπέδιο Αττικής.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ- ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Στις 6 το απόγευμα έξω από το Δημαρχείο Αχαρνών θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση προκειμένου οι διαμαρτυρόμενοι να μεταφερθούν με πούλμαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματικότητα που στοίχισε τη ζωή στον 11χρονο Μάριο.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα λόγια της μητέρας του Μάριου- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ



Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου Μάριου, η οποία είδε το παιδί της να χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια της από μία σφαίρα "αδέσποτη" όπως χαρακτηρίζεται από παρακείμενο σπίτι Ρομά. Η μητέρα του μικρού αγοριού δασκάλα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, όπου και συνέβη το κακό φτάνοντας στο νοσοκομείο "Παίδων" όπου μεταφέρθηκε ο γιος της μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του, μη γνωρίζοντας τι συνέβη στο παιδί της ψέλισσε

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ποιους προστατεύει τελικά η Αστυνομία;;;- Χημικά κατά διαδηλωτών- Οι κουκουλοφόροι ξαναχτύπησαν

Κατά των διαδηλωτών στράφηκαν οι δυνάμεις των ματ, όταν οι πρώτοι κατά τη διάρκεια πορείας που πραγματοποιήθηκε μετά και την ανείπωτη τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε ένα 11χρονο αγγελούδι στο Μενίδι επιχείρησαν να μπουν στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού και συγκεκριμένα στην οδό Κύπρου όπου βρίσκεται ένα από τα πολλά γκέτο των Ρομά στην πόλη.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ- Όλοι στον Κάραβο στις 6 το απόγευμα σε πορεία διαμαρτυρίας- ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ- Κατεβαίνουμε όλοι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφετηρία την πλατεία του Καράβου σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα. ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ που προκαλούν επεισόδια και αμαυρώνουν τη μνήμη του μικρού Μάριου. Ζητάμε να καθαρίσει ο τόπος μας από την εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Απερίφραστα και κατηγορηματικά καταδικάζει τα χθεσινοβραδινά επεισόδια που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας και μετέπειτα στην περιοχή της Αυλίζας ο Σύλλογος κατά της Εγκληματικότητας και των Ναρκωτικών. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ πενθεί για τον χαμό του 11χρονου Μάριου

Στη μνήμη του αδικοχαμένου Μάριου που έχασε την ζωή του από μια σφαίρα στο κεφάλι που δέχτηκε την ώρα της σχολικής γιορτής, η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα.

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ: ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Με αφετηρία τον Κάραβο πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα νέα πορεία διαμαρτυρίας για να πάψουν επιτέλους οι Αχαρνές να στεγάζουν το εμπόριο των ναρκωτικών και την εγκληματικότητα.

Δεν σχετίζεται με τον θάνατο του 11χρονου ο 23χρονος Ρομά που ομολόγησε ότι πυροβόλησε- Συνεχίζονται οι έρευνες

Δεν σχετίζεται  με τον θανάσιμο τραυματισμό του μικρού Μάριου δεν φαίνεται να έχει σύμφωνα με τις αρχές ο 23χρονος Ρομά ο οποίος ομολόγησε ότι το βράδυ της Πέμπτης πυροβολούσε ασκόπως. Έτσι η Αστυνομία εξακολουθεί να δίνει τη δική της σκληρή μάχη για να εντοπίσει τον δράστη.