Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης Αχαρνών κατά της δημοτικής αρχής για την εγκληματικότητα στην περιοχή

Την δημοτική αρχή της πόλης καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Μενιδίου, για το γεγονός ότι καθυστερεί να ικανοποιήσει αίτημα που έχει θέσει, να πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα το ζήτημα της εγκληματικότητας που απασχολεί ευρύτερα

Στον Άγιο Διονύσιο στις Αχαρνές παντρεύτηκε ο τραγουδιστής Αλέκος Ζαζόπουλος

Στον Άγιο Διονύσιο στις Αχαρνές, παντρεύτηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Αλέκος Ζαζόπουλος την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Αντωνοπούλου.

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών- Δείτε παρακάτω γιατί ακυρώθηκε

Αναβλήθηκε τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 30 Μαΐου στις 19:00, καθώς σύσσωμη σχεδόν η αντιπολίτευση θέλοντας να αποδοκιμάσει την στάση της δημοτικής αρχής αποφάσισε να απέχει από την συνεδρίαση με αποτέλεσμα αυτή να αναβληθεί.

Συγχαρητήρια από τον Κλήμη Κολιό για την ισοπαλία στο παιχνίδι Αχαρναϊκού- Αν. Καρδίτσας

Τα θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την παραμονή της ομάδας του Αχαρναϊκού στα σαλόνια της Football League εξέφρασε εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ ο Πρόεδρος Κλήμης Κολιός μετά και το  ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στην Αν. Καρδίτσας. 

Με 70 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δ.Σ. Αχαρνών την Τρίτη 30 Μαΐου


Με 70 θέματα να περιμένουν έγκριση στην ημερήσια διάταξη αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αχαρνών την Τρίτη 30 Μαΐου 2017. Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ληστεία με καλάσνικοφ σε εταιρία ζαχαροπλαστικής στις Αχαρνές

Με καλάσνικοφ στα χέρια, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ληστές εισέβαλαν σε εταιρία ζαχαροπλαστικής στις Αχαρνές όπου κράτησαν τους υπαλλήλους του καταστήματος για ομήρους ενώ διέφυγαν με λεία 600 ευρώ.

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Μ. Βρεττός: Παράνομη η έκθεση ανθοκομικής; Καμία απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Την απουσία λήψης απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου καταγγέλει ο Μιχάλης Βρεττός, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αχαρνών- Θρακομακεδόνων. Διαβάστε παρακάτω τι καταγγέλει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΝΕΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ


Διαβάστε παρακάτω όλες τις νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για την περιοχή των Αχαρνών. 

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Π. Γρηγοριάδης: Οι Αχαρνές δε μπορούν να διασύρονται από επιτήδειους και ανεύθυνους που λοιδορούν σε βάρος των πολιτών


Προ των ευθυνών τους, θέτει, τους ιθύνοντες και τους υποστηρικτές τους,  για τη σημερινή τραγική κατάσταση του δήμου Αχαρνών, ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης, επικεφαλής της δημοτικής  παράταξης «Νέα Δύναμη».

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Λαϊκή Συσπείρωση Αχαρνών:Η δημοτική αρχή καθυστερεί την πραγματοποίηση Δ.Σ. για την εγκληματικότητα



Την δημοτική αρχή καταγγέλουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αχαρνών για την καθυστέρηση από την πλευρά της πρώτης πραγματοποίησης ενός Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Γιάννα Χατζημανωλάκη: Σοκάρουν τα λόγια της νεαρής μητέρας! Έψαχνε σε κάδους για αποφάγια, έτρωγε φύλλα…

«Η κατάσταση της χρήζει ιατρικής φροντίδας και ψυχολογικής υποστήριξης καθώς είναι πολύ αδυνατισμένη, συνεχίζει να παθαίνει κρίσεις πανικού…»

Ξεκινά το 23ο Παιδικό Φεστιβάλ για τα σχολεία του δήμου Αχαρνών


Από τις 31 Μαΐου έως τις 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή των μαθητών σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αχαρνών και των παιδικών τμημάτων των Πολιτιστικών Συλλόγων και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών.

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Όλα έτοιμα για την ανθοκομική έκθεση Αχαρνών!


Στις 26 Μαΐου 2017 αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών, η οποία θα λειτουργήσει έως τις 4 Ιουνίου, στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες.