Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Έλληνα Γενικό Πρόξενο στο Γιοχάνεσμπουργκ

Συνάντηση με τον Έλληνα Γενικό Πρόξενο στο Γιοχάνεσμπουργκ Θεόδωρο Μιχαλόπουλο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αχαρνών  Γιάννης Κασσαβός.


Σύσκεψη του Δημάρχου Αχαρνών με τον Αντιπεριφερειάρχη για έργα υποδομής στις Αχαρνές

Ευρεία σύσκεψη εργασίας είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρο Φιλίππου με αντικείμενο τα έργα υποδομής που υλοποιούνται με τη συνεργασία του Δήμου Αχαρνών και της Περιφέρειας Αττικής και ο προϋπολογισμός τους αγγίζει το ποσό των 9.000.000 ευρώ.

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Hμερίδα για την Παχυσαρκία στον Δήμο Αχαρνών

O Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με την Campridge Weight Plan διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:  "Παχυσαρκία και οι επιπτώσεις της στην υγεία μας" την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα

Αυτοί είναι οι τομείς δράσης γυναικών της ΔΗΜ. Τ.Ο Αχαρνών Θρακομακεδόνων

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοσυσταθέν τμήμα του τομέα γυναικών της 
ΔΗΜ. Τ.Ο Αχαρνών Θρακομακεδόνων.

Τουρνουά "3 on 3 streetball" με διεθνής μπασκετμπολίστες στον Δήμο Αχαρνών

Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός θα συνδιοργανώσει ο Δήμος Αχαρνών, με τον  Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο πλαίσιο ανάπτυξης και διάδοσης της καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) στη χώρα μας.

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Βάλε σωστά τη μάσκαρα και κέρδισε όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Κόμποι και κολλημένες βλεφαρίδες, είναι το αποτέλεσμα όταν βάζετε μάσκαρα; Τότε, μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Ή η μάσκαρα είναι κατωτέρας ποιότητας ή κάποιο λάθος γίνετε κατά την εφαρμογή της.