Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Στο φως νέα στοιχεία για τον μυστηριώδη θάνατο του 18χρονου Γρηγόρη σε εγκαταλελειμένο κτίριο στο Μενίδι πριν 2 χρόνια

Στις 14 Μαϊου 2015 ο 18χρονος Γρηγόρης βρέθηκε νεκρός σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Μενίδι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Σχολικές Επιτροπές του δήμου Αχαρνών

Μέσα σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρουσία του Δημάρχου και Αντιδημάρχων των Αχαρνών, των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών και εκπροσώπων της σχολικής κοινότητας. 

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Αντιδρά ο δήμος Αχαρνών σε ενδεχόμενο κλείσιμο του Αστυνομικού Σταθμού Αχαρνών


Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο δήμαρχος Αχαρνών στη  δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος 7/2017 (ΦΕΚ Α΄ 14/9-2-2017) σχετικά με την "Αναδιάταξη-αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία  περιφερειακών υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας", από το οποίο προκύπτει πιθανόν η παύση λειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού Θρακομακεδόνων.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Σε κλίμα κατάνυξης οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο των Αχαρνών Άγιο Βλάση


Σε κλίμα ιδιαίτερης κατάνυξης, πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις και η λιτανεία των ιερών λειψάνων και  της σεπτής εικόνας του Αγίου Βλάση, πολιούχου της πόλης των Αχαρνών, το διήμερο της 11ης και 12ης Φεβρουαρίου 2017.

Δωρεάν μετρήσεις χοληστερόλης πραγματοποιήθηκαν στο ΚΑΠΗ Μονοματίου Αχαρνών

Δωρεάν μετρήσεις χοληστερόλης πραγματοποιήθηκαν από το ΚΑΠΗ Μονοματίου του δήμου Αχαρνών στα μέλη του, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Στις 17 Μαρτίου λήγει ο μαθητικός διαγωνισμός έκθεσης για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου των Αχαρνών

Ολοκλήρώνεται σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 17 Μαρτίου ο μαθητικός διαγωνισμός έκθεσης που πραγματοποιείται στα σχολεία (Γυμνάσια και Λύκεια) των Αχαρνών σχετικά με την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών. 

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, που λήστευε πεζούς και διερχόμενους οδηγούς στην Αγία Σωτήρα Αχαρνών

Την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας Αχαρνών κατάφερε το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών. Συγκεκριμένα, τα μέλη της, διέπρατταν ληστείες σε βάρος πεζών, διερχόμενων οδηγών αυτοκινήτων αλλά και οδηγών ταξί. 

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Επιχείρηση κατεδαφίσεων και καθαρισμού του Δήμου Αχαρνών στην Αυλίζα

Σε ευρεία επιχείρηση κατεδαφίσεων και καθαρισμού, προχώρησαν οι Υπηρεσίες του  Δήμου Αχαρνών στην περιοχή της Αυλίζας, με τη συνδρομή Αστυνομικών δυνάμεων από το Α.Τ. Αχαρνών και Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ). 

Θέτουν ζήτημα νομιμότητας για την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τρεις δημοτικές παρατάξεις του Δ. Αχαρνών


Το ζήτημα του κατά πόσο είναι νόμιμη η σύγκλιση ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου θέτουν από κοινού τρεις από τις δημοτικές παρατάξεις στο δήμο Αχαρνών και συγκεκριμένα

Αντικαρκινική Αχαρνών & Φυλής: Ο καρκίνος νικιέται- Η άγνοια σκοτώνει


Η Αντικαρκινική Αχαρνών και Φυλής, πρόκειται να πραγματοποιήσει ομιλία, την Κυριακή 12Φεβρουαρίου 2016,

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Στον Αχαρναϊκό ο Γιώργος Λύρας

Την πόρτα της μεταγραφικής περιόδου κλείνει για τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ ο 22χρονος εξτρέμ  (23/06/1994) Γιώργος Λύρας. Ο Γιώργος Λύρας επικύρωσε την  συνεργασία του υπογράφοντας συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ και άμεσα θα ενταχθεί στο δυναμικό του Μίλος Κόστιτς.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Οδυσσέας Καμπόλης: Προειδοποιεί για δυσάρεστες εκπλήξεις διαπλεκόμενους και φοροφυγάδες

Με τη δέσμευση να καταγγείλει δημόσια "φοροφυγάδες και εκπροσώπους της διαπλοκής" ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αχαρνείς- Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση", Οδυσσέας Καμπόλης, εξέφρασε την ενόχληση για τα όσα προσάπτει στην παράταξή του η σελίδα του "Δημότη Αχαρνών"...

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Σπύρος Κατσούρος: Αποχώρησε από την παράταξη Κασσαβού- Ζήτησε συγγνώμη από Χαριτίδη και Χίο

Την παραίτησή του από την δημοτική παράταξη του δημάρχου Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβού υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Κατσούρος ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει την απόγνωση και την απελπισία του για την κατάσταση στο δήμο Αχαρνών, η οποία όπως ανέφερε δεν έχει σημειώσει καμία πρόοδο από την ημέρα που ανέλαβε η νέα διοίκηση Κασσαβού εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

Στο 8ο Γυμνάσιο Αχαρνών βρέθηκε το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ¨ΠΡΟΣΦΕΡΩ"

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κοινωνικό έργο ''Προσφέρω'', με χαρά δέχτηκε την πρόταση του διδακτικού προσωπικού του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών, και συμμετείχε στο πρόγραμμα εθελοντισμού ''ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ''.

Στις 19 Φεβρουαρίου η πρώτη αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Τριτέκνων

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10:00 - 14:00 θα λάβει χώρα η 1η Τακτική Αιμοδοσία του Συλλόγου Τριτέκνων Αν. Αττικής. Η αιμοδοσία θα γίνει στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ, Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα,Αχαρναί.

Σπύρος Ντ. Βρεττός:"Διπλή Ταρίφα" για τους επιβάτες του Προαστιακού

"Μεγάλη οικονομική επιβάρυνση (διπλό κόμιστρο) για τους κατοίκους όλων των Δήμων των περιφερειακών ενοτήτων  Δυτικής και Ανατολικής Αττικής που χρησιμοποιούν τον Προαστιακό , προκύπτει από την μη-ένταξη του δικτύου στο ενιαίο Ηλεκτρονικό  Εισιτήριο του Ο.Α.Σ.Α.

Σκληρή απάντηση Κασσαβού στα όσα του προσάπτει η δημοτική παράταξη του Σ. Ντούρου

Με μία σκληρή ανακοίνωση, ο Γιάννης Κασσαβός δίνει απάντηση στα όσα σχολίασε το τελευταίο διάστημα η πρώην δημοτική αρχή για τη διαμάχη μεταξύ Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του ίδιου. Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρει η ανακοίνωση...

Βασίλης Αβραμίκας: Με ακόμα ένα μετάλλιο μας έκανε υπερήφανους!

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής του ΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ (ARENA TEAM), Βασίλης Αβραμίκας, στο πρωτάθλημα tae kwon do Νότιας Ελλάδας το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα στις 27-28-29/1/2017.

Πλήρως ανανεωμένος ο Αχαρναϊκός με 12 νέες μεταγραφές

Με ένα ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο ρόστερ συνεχίζει ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ την πορεία του στο Πρωτάθλημα της «Stoiximan.gr - Football League»! Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τους νέους ποδοσφαιριστές που έχουν υπογράψει και ενταχθεί ήδη στο ρόστερ  υπό τις οδηγίες του Milos Kostic.

Έκκληση για αίμα- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Έκκληση προκειμένου να βρεθεί άμεσα αίμα για τον Νικόλαο Βρεττό του Δημητρίου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ», κάνει η οικογένειά του καθώς υπάρχει μεγάλη ανάγκη μεταγγίσης. 

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Καταγγελία για την παραβίαση ασυμβιβάστου ως προς την επαγγελματική δραστηριότητα της Ειδικής Συνεργάτιδος του δημάρχου Φυλής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         
Καταγγελία για την παραβίαση ασυμβιβάστου ως προς την επαγγελματική δραστηριότητα της Ειδικής Συνεργάτιδος του δημάρχου Φυλής, Ιωάννας Ζαλοκώστα του Θεοδώρου, με βάση το άρθρο 163 του Ν.3584/07