Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ελισάβετ Τελτσίδου: Η ελπίδα του γυναικείου τζούντο

Συνέντευξη στη Μαρία Θανοπούλου και στο news.gr παραχώρησε η συντοπίτισσά μας πρωταθλήτρια τζούντο Ελισάβετ Τελτσίδου. Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη….

Βολές κατά του Προέδρου της ΔΗΦΑ από την παράταξη Κασσαβού για την αξιολόγηση των εργαζομένων


Εκδικητική χαρακτηρίζει την απόφαση του Προέδρου της ΔΗΦΑ, Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου, η παράταξη του νεοεκλεγέντα δημάρχου Γιάννη Κασσαβού, να προχωρήσει στην αξιολόγηση των εργαζομένων “μονομερώς”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αγνοώντας τις πρόσφατες εξελίξεις.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΤΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

Επιστολή προς τους αρμόδιους υπουργούς, Παιδείας και Εσωτερικών απέστειλαν 12 δήμαρχοι της Αν. Αττικής μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Αχαρνών, Σ. Ντούρος σχετικά με τη μεταφορά των μαθητών κατά τη διάρκεια του νέου σχολικού έτους. Την επιστολή υπογράφουν επίσης οι δήμαρχοι σε Διόνυσο, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνα, Μαρκόπουλο, Παιανία, Παλλήνη, Ραφήνα-Πικερμίου, Σαρωνικού, Σπάτων- Αρτέμιδος και Ωροπού .

ΕΡΓΟΣΕ: ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΧΑΡΝΕΣ- ΤΙΘΟΡΕΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αυτό το διάστημα τα έργα της σύμβασης 700 της ΕΡΓΟΣΕ, η οποία αφορά στην ανάταξη της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα Αχαρνές – Τιθορέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το συγκεκριμένο έργο αποκαθίσταται η ηλεκτροκίνηση, η οποία είχε υποστεί εκτεταμένες καταστροφές, μετά και τις κλοπές χαλκού αλλά και τους βανδαλισμούς τους οποίους υπέστη ένα μεγάλο τμήμα του δικτύου του ΟΣΕ.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ Η 35η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Αύριο  Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014, στο Δημαρχείο Αχαρνών από τις  09:00π.μ. έως τις 13:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Αιμοδοσία, από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ.

14 TIPS ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΑΧΑΡΝΩΝ

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, το θερμόμετρο βρίσκεται στα ύψη και το παράρτημα Αχαρνών της Αντικαρκινικής μας ενημερώνει για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε από τον ήλιο. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ: ΚΥΡΙΕ ΝΤΟΥΡΟ ΚΡΙΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ

Σκληρή αλλά σωστή η απάντηση που δίνει ο νέος δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός στον απερχόμενο δήμαρχο Σ. Ντούρο, σχετικά με τις κατηγορίες που απέδωσε ο τελευταίος στον κ. Κασσαβό περί υπαιτιότητάς του για την υπαγωγή του δήμου Αχαρνών σε καθεστώς οικονομικής επιτήρησης.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Η ΙΛΕΑ τηρώντας την υπόσχεσή της, σας καλεί να παρευρεθείτε το Σάββατο 12 Ιουλίου και ώρα 9.00 π.μ., στο εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία Μετοχίου Πάρνηθας, σε μία σεμνή τελετή μνήμης και τιμής, για τους δύο άδικα δολοφονημένους συμπατριώτες μας Μενιδιάτες, Δημήτριο Μιχαήλ Τσεβά και Κωνσταντίνα συζ. Κωνσταντίνου Καραδήμα.

ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

Μία νέα ομάδα δημιουργήθηκε στο facebook και φέρει την ονομασία"Δημότης των Αχαρνών". Στόχος της να δώσει βήμα διαδικτυακά σε όλους τους δημότες που αγαπούν τις Αχαρνές να εκφράσουν τις ιδέες αλλά και τους προβληματισμούς τους. Για το λόγο αυτό οι διαχειριστές εξέδωσαν σχετικό δελτίο Τύπου.

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ- ΠΑΤΗΡ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΙΓΚΑΛΟΒ: Ο ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ

Με ένα μήνυμα "γροθιά στο στομάχι" του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Κασσαβού ο πατήρ Γρηγόριος από την Παναγία Σουμελά καταγγέλει τη συμπεριφορά του πρώτου και τις μεθοδεύσεις του προκειμένου να κερδίσει μερικές ψήφους

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ


Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου θα πραγματοποιήσει ο Σπύρος Βρεττός, υποψήφιος δήμαρχος και αρχηγός της δημοτικής παράταξης "Αχαρνέων Ελπίδα".

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ Γ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ




Σε κατά μέτωπο επίθεση περνά το Αθλητικό Σωματείο Τιτάνες και ο Πρόεδρός του Γιάννης Αθανασιάδης, αφού με μια επιστολή "φωτιά", εξαπολύει επίθεση κατά του νύν δημάρχου Σωτήρη Ντούρου για τη στάση που κράτησε απέναντι στο σωματείο στα χρόνια της διοίκησής του.

ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 3/5 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ

Στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων, θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου 3 Μα:ΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος της δημοτικής παράταξης "ΑχαρΝΑΙ, Ενεργοί Πολίτες" κ. Γιάννης Κασσαβός προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα των κατοίκων και να εκθέσει τις προτάσεις του που εμπερικλείονται στο προεκλογικό του πρόγραμμα σχετικά με την  περιοχή.

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Την στήριξή του για δεύτερη φορά στο πρόσωπο του Παναγιώτη Γρηγοριάδη εκφράζει, ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του τα εγκαίνια της παράταξης "Νέα Δύναμη" που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Μαΐου στον προαύλιο χώρο της Παναγίας Σουμελά Αχαρνών και ώρα 19:00.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΞΕΚΙΝΑ Ο ο 2ος ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο Μαθητικός Διαγωνισμός Σύνθεσης Τραγουδιού σε συνεργασία της Ι. Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και του γραφείου νεότητας.

ΤΑ "ΣΠΑΕΙ" ΤΟ 4ΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ


Με Γιώργο Τσαλίκη, Δημήτρη Γιώτη και Βάσω Χατζή το φετινό πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον ιδιαιτέρως των νέων ανθρώπων της περιοχής μας!

ΣΤΗ ΔΗΚΕΑ Η "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ"


Πριν λίγες ημέρες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός και η παράταξη «ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκαν τη ΔΗ.Κ.Ε.Α (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών).

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ TOY ACHARNESBEAST ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΣΥΡΙΓΟΥ

Απάντηση στο δημοσίευμα του acharnesbeast, έδωσε η Ένωση Γονέων και συγκεκριμένα στη δήλωση του Μάκη Συρίγου, σχετικά με την διοργάνωση του τουρνουά ποδοσφαίρου

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΜΕΝΕΙ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ Ο ΒΑΖΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη είναι η διοίκηση του Αχαρναϊκού από τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα και για το λόγο αυτό η συνεργασία μεταξύ των δύο θα συνεχιστεί και για την επόμενη χρονιά.

ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1800 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ


Δωρεάν προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας πραγματοποίησαν η Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ: ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ένας άνθρωπος που ξεχωρίζει για τις ιδέες του, οι οποίες είναι ομολογουμένως πρωτοποριακές, ο Βαγγέλης Ζάχαρης υποψήφιος με τον Γιάννη Κασσαβό μίλησε στο acharnesbeast.gr, όπως άλλωστε συνηθίζει με προτάσεις επί της ουσίας για την επίλυση των προβλημάτων και την αναβάθμιση του δήμου και της καθημερινότητας των δημοτών.

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ- ΑΠΟΥΣΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ



Σε πλήρη αποσύνθεση το Δημοτικό Συμβούλιο με την Αντιπολίτευση να είναι εξ ολοκλήρου απούσα πλην δύο εξαιρέσεων  εν μέσω προεκλογικής περιόδου και λόγω της γιορτής του Πάσχα.

Π. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ


Με μεγάλη μου απογοήτευση, διαπίστωσα για άλλη μία φορά δεδομένης της δύσκολης εποχής που διανύουμε ότι σοβαρά προβλήματα όπως η αδυναμία επιβίωσης των επιχειρήσεων, η ανεργία και η ανέχεια στην οποία έχουν οδηγηθεί οι άνθρωποι των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αφήνουν αδιάφορους πολλούς από εμάς, που διεκδικούμε την ψήφο τους χωρίς να υπολογίζουμε την σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται.

ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Η "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ"

Τις πασχαλινές τους ευχές έδωσαν ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός και η παράταξη «ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ» στους δημοτικούς υπαλλήλους της πόλης μας.

ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ

Ο Δήμαρχος Αχαρνών και επικεφαλής της παράταξης "Για την Πόλη μας" κ. Σωτήριος Ντούρος επισκέφθηκε νωρίς το πρωϊ μαζί με αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων διάφορες υπηρεσίες του Δημου Αχάρνων προκειμένου να ευχηθεί για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΤΟΝ 6ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΚΑΠΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ


Ο Δήμαρχος Αχαρνών και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Για την Πόλη μας», Σωτήρης Ντούρος επισκέφτηκε μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους την Μ. Τρίτη 15/4, τον 6ο Παιδικό Σταθμό και το 2ο ΚΑΠΗ στην περιοχή του Αγ. Πέτρου.

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ




Συνάντηση με το παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας  πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, και η παράταξη «ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ».

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ



Σε μία κατάμεστη αίθουσα χιλίων ατόμων, επτά από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Νέα Δύναμη», οι: Νίκος Κωνσταντινίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Σάββας Παπαδόπουλος, Όλγα Ποιμενίδου, Κατερίνα Σαββίδη, Ηλίας Χριστοφορίδης και Νίκος Φουρουντζίδης

ΤΟ 1ο ΚΑΠΗ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά το μήνυμα «Χρωστάμε πολλά στην Τρίτη Ηλικία» ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός και η παράταξη «ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκαν το 1ο ΚΑΠΗ της πόλης μας.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ- ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗ

Τα πασχαλινά έθιμα στις Αχαρνές, δημοσίευσε η κ. Ρένα Κουμπούρη, από το βιβλίο της υπό έκδοση,μέσω της προσωπικής της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Ξεκίνησε το Σάββατο 12 Απριλίου, το σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου για Γυμνάσια και Λύκεια των Αχαρνών. Η πρωτοβουλία ανήκει στους κ.κ. Πετάκο Γιώργο, Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ, και τον Μάκη Συρίγο, Προέδρου του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών.

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

"ΠΟΤΙΣΑΝ" ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΟ "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ

 Άλλη μία αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Απριλίου, από το Δέντρο Ζωής σε συνεργασία με την Εύξεινο Λέσχη "Καπετάν Ευκλείδης" η οποία και παραχώρησε το χώρο πραγματοποίησής της.

ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ- ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ


Δυναμικό παρόν έδωσαν οι φίλοι του Θανάση Κατσιγιάννη, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου επί της οδού Σαλαμίνος.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ"


Την Κυριακή 6 Απριλίου ο Δήμαρχος Αχαρνών και επικεφαλής της παράταξης «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ» κος Σωτήριος Ντούρος παρουσίασε σε μια κατάμεστη αίθουσα τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης.

ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΜΠΟΛΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Συνάντηση στα γραφεία της δημοτικής παράταξης «Αχαρνείς: Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση» είχαν το διοικητικό συμβούλιο του εκπολιτιστικού συλλόγου των Θεσσαλών με τον υποψήφιο δήμαρχο Οδυσσέα Καμπόλη και μέλη της παράταξης.

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

Στον κατάμεστο από κόσμο καθεδρικό Ι. Ναό Αγίου Βλασίου πραγματοποιήθηκε η Συναυλία Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής του Ωδείου Αχαρνών, με τίτλο  «Ομοφρόνως Μελωδούντες  τη Δευτέρα 7 Απριλίου2014.

ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΙΛΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Με το διοικητικό συμβούλιο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Αχαρνών συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, και η παράταξη «ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ».

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ

Μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβαν οι κάτοικοι της οδού Αγίου Σπυρίδωνα, κοντά στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών. Από νωρίς το πρωί της Τρίτης 8/4, ξεκίνησαν εθελοντικά δράση δενδροφύτευσης στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν την εικόνα στη γειτονιά τους.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Ο Καπετάν Ευκλείδης για τις Αχαρνές αποτελεί "σύμβολο" του Ποντιακού Γένους. Πόσοι όμως γνωρίζουμε στ' αλήθεια ποιος ήταν αυτός ο σπουδαίος αγωνιστής, που το όνομα του, ταυτίστηκε με έναν από τους μεγαλύτερους Ποντιακούς Συλλόγους της Ελλάδας που έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στις Αχαρνές;

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΣΕ ΟΔΟ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΟΔΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΑ


Το όνομα του αγαπημένου τραγουδιστή που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με την ιστορία των Αχαρνών θα έχει από την Κυριακή 30-3, η οδός Γ. Παπανίκα η οποία θα μετονομαστεί σε οδός "Μιχάλη Μενιδιάτη" ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και τα αποκαλυπτήρια της προσωπογραφίας του.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

Σάλος έχει προκληθεί λόγω της ολοένα και αυξανόμενης ύπαρξης κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αχαρνών. Οι κάτοικοι των περιοχών στις οποίες έχει παρατηρηθεί αυτό το φαινόμενο προχώρησαν στη σύσταση επιτροπής με σκοπό την απομάκρυνση τους.