Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ- ΠΑΤΗΡ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΙΓΚΑΛΟΒ: Ο ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ

Με ένα μήνυμα "γροθιά στο στομάχι" του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Κασσαβού ο πατήρ Γρηγόριος από την Παναγία Σουμελά καταγγέλει τη συμπεριφορά του πρώτου και τις μεθοδεύσεις του προκειμένου να κερδίσει μερικές ψήφους

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ


Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου θα πραγματοποιήσει ο Σπύρος Βρεττός, υποψήφιος δήμαρχος και αρχηγός της δημοτικής παράταξης "Αχαρνέων Ελπίδα".

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ Γ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ




Σε κατά μέτωπο επίθεση περνά το Αθλητικό Σωματείο Τιτάνες και ο Πρόεδρός του Γιάννης Αθανασιάδης, αφού με μια επιστολή "φωτιά", εξαπολύει επίθεση κατά του νύν δημάρχου Σωτήρη Ντούρου για τη στάση που κράτησε απέναντι στο σωματείο στα χρόνια της διοίκησής του.

ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 3/5 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ

Στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων, θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου 3 Μα:ΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος της δημοτικής παράταξης "ΑχαρΝΑΙ, Ενεργοί Πολίτες" κ. Γιάννης Κασσαβός προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα των κατοίκων και να εκθέσει τις προτάσεις του που εμπερικλείονται στο προεκλογικό του πρόγραμμα σχετικά με την  περιοχή.

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Την στήριξή του για δεύτερη φορά στο πρόσωπο του Παναγιώτη Γρηγοριάδη εκφράζει, ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του τα εγκαίνια της παράταξης "Νέα Δύναμη" που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Μαΐου στον προαύλιο χώρο της Παναγίας Σουμελά Αχαρνών και ώρα 19:00.